Etang de Mont

Direct boeken!

Vanaf € 300  

15.9 ha

27 kg

9

15

 

 

 

 

 

717 km

› Bekijk alle prijzen

Reviews Etang de Mont

Pagina:   1 2 3 >  Last ›

Review door Gregor Grzegorczyk

Geplaatst op 18-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 28-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Jean-Jacques is een prime kerel waarmee je een hoop plezier kan beleven.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? De stekken liggen redelijk dichtbij elkaar, geen probleem als je 1 stek per visser boekt. Maak de overkant zeker schoon.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
In de eerste week was 't lastig en vingen we niet al te best. In de tweede week ging het beter en vingen we 34 karpers tot 33 pond.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Vis anders dan de anderen: slappe lijnen en varieer veel met dressuurdoorbrekende rigs.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Maak de overkant schoon!

Review door Klaus Hillemeyer

Geplaatst op 18-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 05-10-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Een klein bordje bij de ingang zou niet slecht zijn. Ik ben er 2 langs gereden zonder het te zien.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? Alles prima, wel zou ik aanraden om de faciliteiten doordeweeks ook eens schoon te laten maken.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
We visten op stek 1 en konden 6 karpers tot 19kg vangen. We hebben behoorlijk wat last gehad van dwergmeerval. We vingen desondanks alle karpers op boilies. Ook kwamen diverse vissen vanaf de eigen kant.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Overdag met boilies en 's nachts met tijgernoten.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Jean-Jacques is een zeer nette man en geeft altijd een goed advies. We hebben Jeroen en Bas ook ter plaatse ontmoet, aardige gasten. Ik kom terug bij The Carp Specialist!

Review door danny kruithofkremer

Geplaatst op 13-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 21

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 43211
Hoe was de begeleiding? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? de weg op het complex bevat wat kuilen en gaten dit is niet zo best voor een auto de rest is wel ok

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 32121
Wat kunnen wij verbeteren? een goede spiegel in de douche gelegenheid en evt. een grote vriezer ivm freezer baits

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
ik heb er 12 mogen vangen 9x verspeeld door losschiet en of vast zwemmen in opstakels. zwaarste vis helaas maar 15kg de rest tussen 11 en14 kg
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
naar mijn mening vist iedereen naar de overkant met strakke lijnen dit leverde bij mijn directe neven vissers op nul resultaat ik heb mijn lijnen slap over de bodem gevist en 10 tot 15 mtr.van de overkant en kleine hoeveel heden maar regelmatig gevoerd met tijgernoten gemengd met duiven voer en gebroken boilies bij mij werkte een bungie rig met een zwevende tijgernoot goed deze wel vissen met een zwaar lood min.140gr ivm inhaking

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? de beheerder toont een gezonde interesse in zijn klanten en geeft des gevraagd een goed advies dus bij twijfel vraag om info hij spreekt redelijk engels en gaat kijken bij mensen die op dat moment wel vis vangen en vraag hun om info het kan verschil maken tussen vangen en niet vangen

Review door Wolfgang

Geplaatst op 23-09-2013

Aankomst

Aankomstdatum 14-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 32121

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 21321
Hoe was de begeleiding? 32121
Wat kunnen wij verbeteren? De weg wat duidelijker uitleggen, gelukkig kwamen we Jean-Jacques tegen.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 32121
Wat kunnen wij verbeteren? Wij zaten op het eiland, de tent was top en de stek in orde.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Slecht... 9 karpers die we voornamelijk tegen de overzijde vingen. Tip: neem een emmer mee om de dwergmeerval in te doen.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Tijgernoten en harde mais zijn een must! Met boilies was nauwelijks te vissen door de aanwezigheid van dwergmeerval.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Voer veel met particles!

Review door Markus

Geplaatst op 16-09-2013

Aankomst

Aankomstdatum 24-08-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 32121
Hoe was de begeleiding? 32121
Wat kunnen wij verbeteren? Eigenlijk niets. Jean-Jacques is een aardige vent, hij kwam elke dag even lang en vroeg hoe het ging.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? De douche was OK, wellicht wel wat zeil leggen in de omkleedruimte. De tenten aan het water zijn schitterend, maar staan wel wat ver van de hengels.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Ik kreeg 25 runs en kon 18 vissen vangen. Helaas allen onder de 15kg. Het viel me op dat de vissen die ik ving niet heel dik waren, waarschijnlijk allen mannetjes.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Tijgernoten, mais en evt. fluo-maiskorreltjes. Ik beviste stek 2 en ving bijna alle vis op zo'n 130m afstand. Veel voer = veel runs.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Voor mijn gevoel zwemt er een (te) groot karperbestand op het water dat door de druk van de aanwezige dwergmeerval wat te weinig voedsel heeft.

Pagina:   1 2 3 >  Last ›

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis