Lac Serreire

Direct boeken!

Vanaf € 350  

7.3 ha

34 kg

9

6

 

 

 

 

 

824 km

› Bekijk alle prijzen

Reviews Lac Serreire

Pagina:   1 2 > 

Review door Bernd Schneider

Geplaatst op 20-11-2013

Aankomst

Aankomstdatum 09-11-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Laat het zoals het is... hier kun je genieten van een rustige visvakantie.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? De toilet en douche zijn schoon, en ook staan er een vriezer en koelkastje. Alles wat je nodig hebt als visser!

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Gewelidg! De temperatuur daalde tot -2 's nachts waardoor de vis volop aasde. Meer dan 100 runs gehad, waarvan we er zo'n 70 vingen. Sterke vissen, en veel overdag gevangen ook.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Dat durf ik niet te zeggen... veel zal afhankelijk zijn van het weer.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Zo moet een visvakantie zijn!

Review door Jonas Hillebrands

Geplaatst op 15-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 28-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 32121
Hoe was de begeleiding? 32121
Wat kunnen wij verbeteren? Misschien wat vaker langskomen om te vragen hoe het gaat. Het maakte mij niet uit, maar sommige vissers vinden dit wellicht belangrijk.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Alles wat je nodig hebt is voorhanden.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Ik ving niet echt veel, maar wel groot. 10 karpers in 6 dagen: 7.5kg, 12kg, 12.2kg, 14.5kg, 16.2kg, 17.5kg, 18.6kg, 19.1kg, 20.4kg en 30.5kg!
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Ik ving maar 1 vis op boilies. We voerden aan de randen van de lelies met mais en bevisten deze stekken pas na 2-3 dagen. Dat gaf het beste resultaat.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? De honden van de famiie zijn super! Alleen daarom is een tweede trip naar het water al de moeite waard.

Review door timmy

Geplaatst op 09-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 28-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? De stekken moeten nogeens goed opgekuist worden en bij gesnoeid worden . minder lelievelden

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? was perfect

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
we hadden 21 vissen samen 1 meerval 16.5kg 20 karpers tot 18kg wel enkele kleine onder de 10 kg
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
veel klein aas

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Toen we daar waren had een duister een 30kg vis gevangen dit was indrukwekkend . Ik was jaloers grin

Review door richard van den hoorn

Geplaatst op 15-08-2013

Aankomst

Aankomstdatum 13-07-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? niks was super, bob is een aardig man en doet alles om je te helpen

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? niks zag er allemaal keurig uit!

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
wij hadden deze week de put afgehuurd met zn 6e! ik ving samen met mn vismaat 63 karpers tussen de 6 en 22,8kg echt een superweek de andere koppels hadden er 16 tot 17 kg, en het andere koppel 5 tot 19,1kg
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
wij viste met grote haken en zwaar lood! we meden de stekken waar iedereen vist en zijn zelf op zoek gedaan naar plekken waar andere niet zo snel zouden gaan vissen! en met succes! 15 mm bolie mat lichtgevende mais of een snowman presentaie deed het goed! als voor gebruikte wij zoete blik mais met wat hennep en bolies gemengd!

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? aangezien we zoveel runs kregen! konden we de acu,s niet bij geladen krijgen waardoor ik op een gegevenmoment zonder acu midden op het water lag! en natuurlijk had ik geen peddels! gelukkig kon 1 van de andere koppels me naar de kant brengen!

Review door Van Uytfange Kristof

Geplaatst op 29-05-2013

Aankomst

Aankomstdatum 11-05-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 21321
Hoe was de begeleiding? 21321
Wat kunnen wij verbeteren? Ik heb naar mijn gevoel te lang moeten wachten op bepaalde zaken en info. Naar gelang de week vorderde kwamen Bob en James wel meer los. Het zou natuurlijk nog veel beter zijn als dit van start zo had geweest. Tenslotte kijk je een heel jaar uit naar zo'n week en wil je die dan ook ten volle benutten.

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 43211
Wat kunnen wij verbeteren? Goede faciliteiten, meer heb je als visser niet nodig. Jammer van de telefoonontvangst, 't vrouwtje bereiken is niet makkelijk. Maar we komen dan ook om te vissen en niet om te bellen! grin

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Na drie dagen en twee keer verkassen begon het goed te lopen. In je tentje blijven zitten en wachten dat vind ik verloren tijd. Je moet al eens werken om iets te bereiken. Ik ving uiteindelijk 24 vissen tot 19kg. zeer mooie vissen bij. Alleen jammer dat ik die week de meeste twintig kilo vissen ooit zag...alleen niet in mijn net. grin Maar da's vissen hé. De dikkere zaten duidelijk samengepakt en dat was jammer genoeg niet bij mij. Evengoed was het Lene van harte gegund!
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Wij hebben de hele week met CGBaits gevist, duidelijk een topaas dat goed in de smaak valt bij mij en bij de vissen!Gebruik veel boilies, stukjes, crumble... en vermijd partikels en andere. boilies alleen doen het echt het best!!!

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Het is daar heel mooi en rustgevend, zeker de moeite om zover te rijden. De vissen maken het nog interessanter, ook al wisten de dikke vissen bij mij de dans te ontspringen, ze zitten er...en veel!

Pagina:   1 2 > 

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis