Vallee Lake 1

Direct boeken!

Vanaf € 210  

3.8 ha

32 kg

10

10

 

 

 

 

 

369 km

› Bekijk alle prijzen

Omgeving

35km - Restaurant La Cise - Dit bijzondere restaurant gelegen bovenop een statige rots met uitzicht op de baai van de Somme biedt naast een geweldig uitzicht, prachtig interieur en een gezellige sfeer een menukaart om van te watertanden. Niet alleen voor visliefhebbers een aanrader!

50km - Baai van de Somme - Uitwaaien aan het strand kan op nog geen 50km vanaf Vallee Lake 1. De prachtige Baie de Somme bij Saint-Valery-sur-Somme biedt prachtige wandelpaden door de duinen, het strand en de beste (en prima betaalbare) visrestaurants.

55km - De stad Amiens - Een prachtige eeuwenoude stad met spectaculaire bezienswaardigheden zoals de UNESCO Cathédrale de Notre Dame, het huis van Jules Verne, de dierentuin en last-but-not-least het heerlijke uitgaansleven langs de rivier de Somme.

65km - Parc du Marquenterre - In het hart van het natuurreservaat van de Sommebaai moet u zeker het ornithologische park van Le Marquenterre bezoeken. Het park is de ideale stopplaats voor verschillende trekvogels. In het park kan u genieten van de unieke en prachtige flora en fauna uit de streek en is vooral voor natuurliefhebbers absoluut het bezoeken waard.

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis