Windmill Lake

Direct boeken!

Vanaf € 295  

2.5 ha

23 kg

5

4

 

 

 

 

 

720 km

› Bekijk alle prijzen

Over Windmill Lake

Op een steenworp afstand van het bekende Franse pretpark Le Pal ligt de Franse droom van Anton en Diane, een Nederlands ondernemersechtpaar dat sinds 2005 in Frankrijk op het prachtige Windmill Lake domein woont en werkt. Het domein blinkt uit in rust, schoonheid, service en een prachtig karperbestand! Het grote meer is zo'n 2,5 hectare groot en telt maar liefst 5 eilandjes. Direct aan het water vindt u een tweetal accommodaties: een prachtige 2-persoonslodge op stek 1, en een royale 4-persoons stacaravan op stek 4. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om op stek 2 of 3 een 2-persoonscaravan te laten plaatsen op uw stek. Het visbestand telt ongeveer 120 karpers, een mooie afwisseling tussen schub-, spiegel- en graskarpers waarbij de grootste vis bij zijn laatste vangst bijna 45 pond woog. Het gemiddeld gewicht van de vangsten in 2013 lag rond de 26 pond, en weken waarin meerdere dertigers worden gevangen zijn eerder regel dan uitzondering. Naast het karperbestand zwemmen er enkele steuren op het water, en een mooi roofvisbestand met diverse metersnoeken. Bij een exclusieve afhuur van het gehele water voor u en uw gezelschap mag u hier met kunstaas op vissen! Op het domein ligt tevens een kleiner kweekmeer waar u perfect met de pen kunt vissen op kleine karper, actie is daar (bijna) gegarandeerd. Niet alleen voor de karpervisser leuk tijdverdrijf, maar ook de perfecte mogelijkheid om jeugd of beginnende vissers de fijne kneepjes van de hobby bij te brengen.

Karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake met The Carp Specialist!

Het meer en de ligging

Windmill Lake is geheel afgesloten van de buitenwereld, en biedt u een oase van rust waar u veilig en ongestoord kunt genieten van een heerlijke visvakantie. Mocht u toch de behoefte hebben aan bedrijvigheid: op het domein is draadloos internet beschikbaar, en elke stek is voorzien van een stroomaansluiting (tegen betaling). Daarnaast kunnen op korte afstand leuke uitstapjes worden gemaakt, waarvan het pretpark Le Pal de meest bekende is. Kortom: niet alleen voor de serieuze visser is Windmill Lake een prima keuze, maar ook niet-vissende vrienden en gezinsleden zijn van harte welkom op het domein. Als kers op de taart bieden de eigenaars Anton en Diane de mogelijkheid om het ontbijt, de lunch en het diner voor u te verzorgen. Met ruime horecaervaring bij beiden kunnen we u deze services uit eigen ervaring van harte aanbevelen. U kunt alle maaltijden zowel op uw stek bezorgd krijgen, alsook in het gezellige restaurant.

Karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake met The Carp Specialist!

Faciliteiten

Een apart dames- en heren douche, wastafel en toilet voorzien van biologische shampoo, handzeep etc.. Draadloos internet  is op het gehele domein gratis beschikbaar. Op de stekken 2 & 3 is tevens een stroompunt beschikbaar. Windmill Lake biedt, naast overnachting in uw eigen tent, een drietal slaapaccommodaties:

Caravan (2-persoons)
De caravan is op stek 2 & 3 te plaatsen. Deze is voorzien van een 2-persoonsbed en kleine keuken inclusief kookgas en stroom, maar exclusief linnengoed, schoonmaakkosten, douche en toilet.

Chalet (2-persoons) op stek 1
2-persoonschalet op stek 1 met overdekte veranda. Deze is voorzien van een living, keuken met kookgas, koelkast en slaapgelegenheid voor 2 personen, exclusief beddengoed.

Stacaravan (4-persoons) op stek 4
Nette 4-persoons stacaravan met overdekte veranda. Deze is voorzien van een ruime living, keuken met kookgas, koelkast en een tweetal slaapkamers (1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met 2-persoonsbed) inclusief beddengoed. In de stacaravan is een toilet beschikbaar, echter geen douche.

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis