Windmill Lake

Direct boeken!

Vanaf € 295  

2.5 ha

23 kg

5

4

 

 

 

 

 

720 km

› Bekijk alle prijzen

Windmill Lake

Om snel en probleemloos aan uw Franse visvakantie op Windmill Lake te beginnen is het zaak om voor vertrek uw route goed voor te bereiden. Onderstaand vindt u een eenvoudig hulpmiddel om een routebeschrijving van uw huisadres tot direct aan het water uit te printen, een globaal overzicht van de route, coördinaten, adresgegevens etc.. Wij raden u aan om tijdens uw reis ten aller tijde gebruik te maken van een navigatiesysteem met up-to-date kaarten van West-Europa. Windmill Lake bevindt zich op privé-terrein, het water is strikt en alleen toegankelijk voor gasten die een visvakantie gereserveerd hebben.

Adresgegevens

Departement: Allier
Regio: Auvergne
Gemeente: Vaumas
Straatnaam: Bois de Combre

GPS Coördinaten

N 46 28.592, E 3 34.462
N 46 28 35.5, E 3 34 27.7
46.47653, 3.57437

Kaart

Klik hier om de locatie in Google Maps te openen.

Tekstueel routeoverzicht

Windmill Lake ligt verscholen in het glooiende Franse landschap, midden tussen de weilanden en bospercelen in de Allier. Na het verlaten van de rondweg N7 om de stad Moulins volgt u de provinciale weg D53 richting het plaatsje Chapeau. Hier aangekomen blijft u de D53 volgen richting Vaumas. Op ongeveer 4km na het verlaten van het plaatsje Chapeau krijgt u de mogelijkheid om linksaf te slaan richting Saint-Porcain-sur-Bresbe op de D296. Op de D296 slaat u direct op de eerste afslag nogmaals linksaf, dit is slechts na 200 meter. U bevindt zich nu in de straat waaraan Windmill Lake is gelegen, het domein verschijnt na circa 1km aan uw linkerhand.

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis