Windmill Lake

Direct boeken!

Vanaf € 295  

2.5 ha

23 kg

5

4

 

 

 

 

 

720 km

› Bekijk alle prijzen

Omgeving

De Allier waarin Windmill Lake gelegen is, is niet voor niets één van de meest populaire vakantiegebieden waar men 'het typisch Franse plattelandsleven' nog beleeft. Naast rust, ruimte en prachtige landschappen zijn er leuke activiteiten te ontplooien:

10km - Dieren- en Pretpark Le Pal - Dit prachtige park combineert een selectie dieren uit 5 continenten met verschillende leuke actieve attracties zoals een wildwaterbaan, achtbanen, sprookjesbos, 3D bioscoop en carrousels. Hier is genoeg te beleven voor het hele gezin, speciale aanbeveling verdienen de roofvogel-, zeeleeuwen- en papegaaienshows!

15km - Kanovaren op de Bresbe - In Jaligny-sur-Bresbe is het mogelijk om tegen zeer schappelijke prijzen een kano of kayak te huren, hiermee zijn schitterende vaarten te maken over de rivier de Bresbe.

25km - De stad Moulins - Gelegen aan de sterk meanderende Allier rivier is Moulins al sinds de 10e eeuw één van de belangrijkste artistieke steden van Frankrijk. Schilders, beeldhouwers en prachtige architectuur staan centraal! Een prachtige afsluiter van een cultureel dagje Moulins is een drankje op het terras van het Grand Café op het Place d'Allier.

50km - Spa Vichy - In de wereldberoemde Vichy Spa wordt al meer dan 2000 jaar genoten van schitterende bronnen, uitstekend eten en behandelingen. In dit indrukwekkende complex kunt u genieten van prachtige baden tot de meest uitgebreide behandelingen en massages!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis