Windmill Lake

Direct boeken!

Vanaf € 295  

2.5 ha

23 kg

5

4

 

 

 

 

 

720 km

› Bekijk alle prijzen

Reviews Windmill Lake

Pagina:   1 2 3 >  Last ›

Review door Ger

Geplaatst op 14-04-2014

Aankomst

Aankomstdatum 05-04-2014

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Nvt

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Nvt

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
Aantallen lieten wat te wensen over, zeelt oververtegenwoordigd, karper ondervertegenwoordigd, oorzaak april.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Tegen de kant ivm watertemperatuur en klein aas

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Lees ons verhaal op de site van Windmill Lake

Review door rogier looijer

Geplaatst op 05-04-2014

Aankomst

Aankomstdatum 29-03-2014

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Niks, alles was weer perfecto. Vorig jaar ook wezen vissen op Windmill-lake, en de faciliteiten zijn nog beter geworden! voor jong en oud is dit een perfect meer. mocht je een chalet huren op stek 1 of 4 heb je een prachtige steiger om vanaf te kunnen drillen (Dat is zo mooi)!!!

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? de chalets zijn onwijs mooi, als het weer wat minder is of liever niet in een tent slaapt dan zijn deze huisjes ideaal! verder zijn de toilet en douche ook perfect!

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
het was toch nog een beetje moeilijk i.v.m. de temperatuur, maar als nog hebben we met 3 man 21 vissen mogen vangen waaronder 5 hoge dertigers
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
i.v.m. het voorjaar en de temperatuur is het belangrijk om zo weinig mogelijk te voeren en met natuurlijk voedsel te vissen. denk hierbij aan mais of particals

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Ik zelf heb me pr mogen vangen, en laat dat ook nog is me target zijn die ik op de website van Windmill-lake had gespot! me maatje had ook zijn pr gevangen. we hebben alle drie werkelijk hele mooi vissen mogen vangen! en neem van mij aan al het vis wat er zwemt zijn hoge gewichten en ze zijn allemaal SPATZUIVER

Review door Rainer & Sylvia

Geplaatst op 04-11-2013

Aankomst

Aankomstdatum 28-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? We werden hartelijk welkom geheten en hebben ons bijzonder vermaakt. Diane heeft mijn vrouw goed geholpen toen ze met kiespijn naar de Franse tandarts moest. De gastvrijheid is echt uitzonderlijk!

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? De grote stacaravan op stek 3 is erg goed, prima ingericht!

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
I heb voornamelijk overdag gevist en niet al teveel gevangen. Zonder voerboot en dieptemeter kon ik de juiste stekken niet echt vinden. Toch ving ik, met behulp van Jeroen, een prachtige 20kg spiegel!
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Zie hieronder...

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? Jeroen bracht me aan het eind van de sessie een zak MTC Baits... een testboilie die volgend jaar op de markt komt. Hier ving ik, na 2 handjes te hebben bijgevoerd, 20 minuten later een veertiger op! Overigens is het eten van Diaan werkelijk overheerlijk!

Review door Marianne

Geplaatst op 16-10-2013

Aankomst

Aankomstdatum 05-10-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 54321

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Helemaal top! Het is er super gezellig!

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? Ook helemaal top. Vooral de caravan met voortent.

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
We hadden in totaal met z'n drieën 45 vissen aan de haak weten te slaan waarvan 1 graskarper en 3x steur. De vissen zijn erg mooi en er zitten mooie gewichten tussen.
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
Bij ons deden de Tuna boilies van Karperzone het erg goed. Maar we hebben ook gevangen op de Sweet Tuna, Multifruit en de Lemon / Honey Boilie. Allemaal van Karperzone.

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? -- niet ingevuld --

Review door lukas kaptein

Geplaatst op 21-09-2013

Aankomst

Aankomstdatum 14-09-2013

Algemene beoordeling

Hoe beoordeelt u uw vakantie? 43211

Personeel op locatie

Hoe was uw ontvangst bij aankomst? 54321
Hoe was de begeleiding? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? weinig hij geeft veel tips das top

Faciliteiten

Wat vond u van de faciliteiten? 54321
Wat kunnen wij verbeteren? bij de stijgers de bomen snoeien het is soms lastig inwerpen

Vangsten

Hoe waren uw vangsten tijdens uw verblijf?
(aantal, soort vis, gewicht, lengte, etc.)
met drie hengels 9 runs 7 op de kant zwaarste van mij was 29.2 1 schup rest spiegel aas tijgers, boilies ,inmitatie aas tijgers deden het best
Wat was naar uw mening de beste tactiek?
(soort aas, diameter, onderlijn, onder de kant, midden van het meer, etc.)
overal werdt vis gevangen best is klein aas weinig voeren 15 cm onderlijn

Overig

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen of een leuk verhaal? het leuke aan dit water dat er veel variatie is onder water en dat je niet zomaar stom ken inwerpen je moet egt je best doen om de mooie plekken te pakken

Pagina:   1 2 3 >  Last ›

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis