2 mooie maartsessies voor Marco & Niels!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 31-03-2017

De vis is los op Timmy's Lake... en dat is mooi na een aardig taaie winter. Deze midweek kregen we zowel van Marco van Bezooijen als Niels Geboers (beiden vaste gasten op het water) leuke verslagen binnen.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater De Karperhoeve

Marco van Bezooijen
Ondanks de drukte met van alles en nog wat toch nog een last-minute sessie op De Karperhoeve kunnen mee pakken. De vooruitzichten waren prima, zowel qua temperatuur en de windrichting. Dus klaar om een tweetal nachten te vissen met als resultaat 3 super gezonde mooie vissen op de mat! 

Timmy en Tine & Bas van klaveren @ The Carp Specialist wederom dank voor goede zorgen! Nu voorbereiden voor een week Livardière over een week

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater De Karperhoeve

Niels Geboers
Zo, mijn laatste nachtjes op De Karperhoeve (Timmy's lake) zitten erop met de winterpas, de eerste nachtjes die gevist werden liepen niet zo vlot als gepland. 
De laatste 5 nachten die gevist werden hebben dit ruim goed gemaakt met 19 vissen die de binnenkant van het net zagen. Hierbij kan ik dus terugkijken op een geslaagde winterperiode op De Karperhoeve met 13 vissen boven de 10kg waarvan 5 vissen boven de 15kg, enkel de gehoopte 20kg is niet langs geweest, maar ik ga zeker niet klagen.

De vissen beginnen nu echt los te komen en ik ben er vrij zeker van dat het terug een mooi jaar gaat worden op De Karperhoeve. Ook wil ik nog even Timmy & TIne Matheussen en Alex bedanken voor de goede zorgen en het goede beheer van De Karperhoeve.  Bas van Klaveren voor het mogelijk maken van het vissen op dit mooie water en Eddy Sterckx voor de top bollekes (Red Angel) die zich keer op keer bewijzen op De Karperhoeve. Op naar de 2 wedstrijden van Steve Beek zou ik zeggen!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners