Nr. 1 expert in karpervisvakanties

2 mooie maartsessies voor Marco & Niels!

De vis is los op Timmy's Lake... en dat is mooi na een aardig taaie winter. Deze midweek kregen we zowel van Marco van Bezooijen als Niels Geboers (beiden vaste gasten op het water) leuke verslagen binnen.
Marco van Bezooijen
Ondanks de drukte met van alles en nog wat toch nog een last-minute sessie op De Karperhoeve kunnen mee pakken. De vooruitzichten waren prima, zowel qua temperatuur en de windrichting. Dus klaar om een tweetal nachten te vissen met als resultaat 3 super gezonde mooie vissen op de mat!

Timmy en Tine & Bas van klaveren @ The Carp Specialist wederom dank voor goede zorgen! Nu voorbereiden voor een week Livardière over een week
Niels Geboers
Zo, mijn laatste nachtjes op De Karperhoeve (Timmy's lake) zitten erop met de winterpas, de eerste nachtjes die gevist werden liepen niet zo vlot als gepland.
De laatste 5 nachten die gevist werden hebben dit ruim goed gemaakt met 19 vissen die de binnenkant van het net zagen. Hierbij kan ik dus terugkijken op een geslaagde winterperiode op De Karperhoeve met 13 vissen boven de 10kg waarvan 5 vissen boven de 15kg, enkel de gehoopte 20kg is niet langs geweest, maar ik ga zeker niet klagen.

De vissen beginnen nu echt los te komen en ik ben er vrij zeker van dat het terug een mooi jaar gaat worden op De Karperhoeve. Ook wil ik nog even Timmy & TIne Matheussen en Alex bedanken voor de goede zorgen en het goede beheer van De Karperhoeve. Bas van Klaveren voor het mogelijk maken van het vissen op dit mooie water en Eddy Sterckx voor de top bollekes (Red Angel) die zich keer op keer bewijzen op De Karperhoeve. Op naar de 2 wedstrijden van Steve Beek zou ik zeggen!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Nash Tackle
Grain Baits
Dynamite Baits
MTC Baits
PK Baitboats
Dragon Baits
Koicenter Tiel
Cipro Baits
KWO
Korda
NTEC