Nr. 1 expert in karpervisvakanties

5 nieuwe bestemmingen voor The Carp Specialist!

The Carp Specialist is klaar voor een visrijk najaar en 2014! U ook?

Met veel vertrouwen en trots presenteren wij u maarliefst 5 nieuwe bestemmingen in ons aanbod. In de afgelopen maanden hebben we (helaas) gemerkt dat we regelmatig vissers moesten teleurstellen omdat de beschikbaarheid op onze huidige bestemmingen niet toereikend was. Natuurlijk hebben we niet stilgezeten, en na diverse bezoeken en (succesvolle) fieldtests zijn we er trots op om de onderstaande wateren aan ons pakket te mogen toevoegen:
Alle informative over deze nieuwe bestemmingen vindt u op onze betaalwaterpagina!

Afscheid van enkele karperwateren

Naast de uitbreiding met enkele nieuwe bestemmingen, nemen we (na 10 jaar samenwerking) voor het 2014 seizoen ook afscheid van verschillende wateren. Als professioneel karperreisbureau is het onze taak om unieke en verantwoorde betaalwateren aan te bieden welke voldaan aan onze strenge selectiecriteria… dit om u een onvergetelijke visvakantie te kunnen bezorgen. Één van deze criteria is het bieden van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Gedurende de laatste seizoenen zijn de prijzen op Etang de la Botte, Robin Lake en Woodslake (allen op het Domaine de Goncourt-complex) dermate hard gestegen dat wij niet meer achter de gestelde prijs-kwaliteitsverhouding kunnen staan en de wateren voor het 2014-seizoen uit ons assortiment nemen. Doordat wij vanaf het 2014-seizoen direct en zonder tussenkomst van derden kunnen werken met de eigenaresse Pascale en haar zoon Maxime op het Domaine de Goncourt-complex kunnen we u Charlie Lake, King Lake en The Great Lake niet alleen tegen zeer interessante prijzen aanbieden, maar u bovendien de snelheid in response bieden die u van ons gewend bent. Zo is de cirkel rond: prachtige wateren, een prima prijsstelling en de allerbeste service zoals u deze van ons gewend bent. We hopen u door deze aanpassingen ook in 2014 (inmiddels ons 10e jaar) weer van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijke groet,
Bas van Klaveren
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!