Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Afscheid van een uniek meer: The Great Lake...

The Great Lake is meer dan bijzonder meer en sinds het begin van onze bedrijf al één van de parels in ons pakket. In het afgelopen decennia hebben de mooi beschubte vissen al regelmatig de covers van internationale karpermagazines gesiert. Aan al het goeds komt helaas een eind, we betreuren het zeer dat Pascale - de sympathieke beheerder - vanaf 2018 de huurovereenkomst van The Great Lake zal verliezen. Vanaf dat moment zal het water niet meer open zijn voor de visserij en is er op geen enkele manier meer te vissen. Een teleurstelling voor de vele vaste vissers op het water, en natuurlijk op de eerste plaats ook voor Pascale!
Echter... tot eind 2017 zal The Great Lake uiteraard gewoon te boeken zijn, en wacht dus niet te lang om de door u gewenste week vast te leggen. We verwachten vele gasten die het water, als 'afscheidsbezoek' nog één of meerdere malen willen bevissen.
Naast het slechte nieuws vanaf The Great Lake is er gelukkig ook goed nieuws. Pascale heeft voor 2017 grote verbeteringen in de planning voor de wateren King Lake, Charlie Lake en Koi Lake. Nieuwe faciliteiten, verbeterde toegang en een volledig hekwerk rondom deze 3 wateren.
Op Charlie Lake zal het visbestand bovendien worden aangevuld met flink wat vis, waaronder een groot aantal volbeschubte karpers, met als doel om Charlie Lake om te toveren tot het nieuwe en verbeterde The Great Lake. Overigens kent Charlie Lake reeds al een flink aantal volbeschubte karpers.
Graag bedanken we, namens Pascale & The Carp Specialist, alle vissers die The Great Lake in de afgelopen jaren hebben bevist. Samen kijken we graag naar de toekomst, en we hopen u graag te zien op één van de meren van Goncourt in de komende seizoenen.
Met vriendelijke groet,
Bas & Jeroen
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Dynamite Baits
Grain Baits
Korda
Koicenter Tiel
KWO
Cipro Baits
PK Baitboats
Nash Tackle
Dragon Baits
MTC Baits