Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Alle records sneuvelen op Windmill Lake!

Zaterdag 7 april 2018 om 04:00 uur wordt de auto in alle vroegte gestart om te vertrekken richting Frankrijk voor een heerlijke week vissen op Windmill Lake. Waar de voorgaande jaren het gezelschap bestond uit 3 man, vertrekken Mark en Niels nu met zijn tweeën, omdat Robert de dag erna eerst aan de start staat van de marathon van Rotterdam. Bij aankomst is de ontvangst door Toon en Diaan weer even hartelijk als de 2 jaren hiervoor en na te hebben genoten van een welkomstbakkie worden de spullen uitgeladen en wordt alles in gereedheid gebracht voor naar wat later een legendarische visweek bleek te worden.
Als de eerste hengel er net een half uurtje in ligt, klinkt al meteen het heerlijke geluid van de pieper… hangen! Deze prachtige spiegelkarper van maar liefst 38 pond is een mooie voorbode voor wat er de rest van de week staat te gebeuren. Als Robert de volgende dag om 10.00 uur aan de start staat in Rotterdam hebben Mark en Niels inmiddels al 11 karpers geland, waaronder de eerste 40-ponder. De vissen zijn stuk voor stuk puntgaaf en oersterk.
Maandag vliegt Robert in op het vliegveld van Clermont-Ferrand (een anderhalf uur rijden van Windmill Lake). De teller staat bij Niels en Mark op 24 karpers, waarbij op maandagochtend in 10 minuten 2 records zijn gebroken: 3 runs tegelijkertijd en 1 hiervan leverde een recordvis van 44 pond op! Na wederom een warme ontvangst, dit keer met champagne, is het team weer compleet. De rest van de week blijft de vangst fantastisch en de ene karper is nog mooier dan de ander. Er zijn meerdere dubbele runs, iedereen verbreekt zijn PR (soms zelfs 2 keer in dezelfde week) en er worden in totaal maar liefst 4 karpers gevangen van boven de 40 pond.
Aan het eind van de week komt zelfs het all-time meerrecord in zicht… deze stond in de afgelopen 13 jaar op 58 karpers en op de vrijdag sneuvelt ook dit record met een totaal van 62 karpers op de mat! Er zijn van die momenten dat alles perfect samen komt: een prachtige locatie, bij tijd en wijlen een lekker zonnetje, heerlijk eten, goed gezelschap en natuurlijke fantastische vangsten. Dit was zo’n week op Windmill Lake
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!