Alles wat je moet weten over het betaalwater: Wild Lake in Italië!

Geplaatst door Mark de Zwart op 12-09-2017

Zo’n 1,5 jaar geleden presenteerde we dit prachtige water aan in Italië met volbeschubte spiegelkarpers. Een water wat alles te bieden heeft. Obstakelrijk, sterke vis, prachtige omgeving en een mysterieuze uitstraling. Kortom: Één en al avontuur!

Wild Lake The Carp Specialist Betaalwater Italië

Zelf hebben wij in oktober 2016 een groepssessie georganiseerd op Wild Lake (klik hier voor de video). Een sessie met veel mooie vangsten, maar ook veel nieuwe ideeën om het water naar een hoger niveau te tillen. Het creëren van een goed betaalwater kost namelijk tijd. Wij zien dat er relatief veel kleine vis wordt gevangen, omdat de kleine vis nou eenmaal sneller aast. Dit is niet erg voor de mensen die puur voor de actie afrijden naar Wild Lake, maar voor de ‘Big-Fish’ hunter is dit minder aantrekkelijk. Één ding is zeker: Grote vis zwemt er. En wel tot 31KG!

Richard Wild lake the carp specialist karpervissen italie betaalwater
Onze goede vismaat Richard met een exemplaar van 18KG

Om deze grote vissen meer ruimte te geven zijn de beheerders al 1,5 jaar actief bezig de kleine schubkarpers over te plaatsen naar afgesloten wateren op het complex. Wij merken dat deze methode erg doeltreffend is en zo worden er, naast de prachtige toekomstvissen, ook steeds meer grotere vissen gevangen.

Bas van Klaveren Wild lake the carp specialist karpervissen italie betaalwater
Zulke vissen zijn altijd welkom!

Bent u nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging in Italië? Dan is dit wat voor u! Om een nog betere keuze te maken voor vertrek, hebben de eigenaren een goede informatieve video gemaakt over het water. Deze is (hier) te bewonderen!

Wild Lake The Carp Specialist Youtube Betaalwater

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners