Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Arjen Uitbeijerse en The Carp Specialist slaan handen ineen!

Karperreisbureau The Carp Specialist is al sinds 2004 een vertrouwde naam voor menig karpervisser in Nederland & België voor de organisatie van karpervisvakanties naar Frankrijk. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Duitsland en Engeland, en enkele duizenden tevreden gasten per jaar.
Door de recente groei van het bedrijf hebben Jeroen Albers en Bas van Klaveren, de eigenaren van het bedrijf, gezocht naar een passende uitbreiding van het team. Niemand minder dan Arjen Uitbeijerse, bekende ‘big fish hunter’ en eigenaar van Spiegel Magazine gaat het team versterken.
Bas: “Inmiddels kennen we Arjen al jaren, zowel privé als via zijn werk voor Spiegel Magazine. Naast zeer kundig visser hebben wij hem leren kennen als betrouwbaar, integer en bijzonder vriendelijk en gastvrij. Precies de eigenschappen die passen bij onze werkzaamheden als reisagenten… we zijn dan ook zeer verheugd met onze samenwerking!”
Arjen Uitbeijerse zal The Carp Specialist met name ‘achter de schermen’ assisteren, voornamelijk op het gebied van marketing en promotie, maar bijvoorbeeld ook door het adviseren van onze gasten en aanwezigheid tijdens de beurzen… en niet te vergeten de zoektocht naar nieuwe ‘big fish’ bestemmingen.
Met deze uitbreiding hoopt The Carp Specialist het serviceniveau naar hun gasten nog verder te vergroten en een extra stap te maken in de groei van het bedrijf. Ook in 2015 staat het team van The Carp Specialist, nu 3 man sterk, en al onze watereigenaren in Nederland, België, Frankrijk en Marokko tot uw beschikking!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
MTC Baits
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
NTEC
Korda
Nash Tackle
Grain Baits
Cipro Baits
KWO
Dragon Baits