Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Koppelwedstrijd op Bel Eaux: Carp Contest!

Carp Contest Bel Eaux is een karper koppel wedstrijd die ontstaan is uit een vriendengroep die samen met elkaar een weekend wilde gaan vissen in het beloofde karperland Frankrijk. Met dit idee ben ik samen met mijn zoon Jeffrey Pieters aan de slag gegaan om dit werkelijkheid te laten zijn. Omdat mijn zoon en ik al jaren op Domain des Bel Eaux kwamen was de link al snel gelegd om het daar te doen. Sebastien, de eigenaar van het domein die ik inmiddels al goed kende was zeer enthousiast en de eerste datum was al snel geregeld.

Hoe alles begon
Eerst afwachtend of dit wel een goed idee zou zijn hebben we het eerste jaar met alleen maar bekende van ons de wedstrijd georganiseerd met in totaal vier koppels. Al snel bleek dat dit weleens een jaarlijks terugkerend evenement zou kunnen zijn en deze plannen met Sebastien besproken te hebben waren we er snel uit om dit jaarlijks te gaan doen.

Van vriendengroep tot evenement
Inmiddels is de wedstrijd bij meerdere karpervissers bekend en komen de inschrijvingen uit alle windstreken binnen. We visten in 207 met 13 koppels en dit is voor het domein ook het maximale. Met deze wetenschap had de wedstrijd in het lustrumjaar 2018 26 koppels, maar dan verdeeld over twee weekends. Hoe mooi is dit: totaal 52 deelnemers! Dit 5-jarig bestaan van de wedstrijd hebben we dan ook groots uitgepakt. De bekendheid is niet alleen bij de vissers terecht gekomen maar ook bij de sponsoren (waaronder The Carp Specialist) die ieder jaar hun bijdragen geven om dit evenement te laten slagen. De inschrijvingen voor de wedstrijden van 2019 waren binnen een paar uur vol geboekt. Ook de datum voor 2020 is al bekend, de inschrijving hiervan gaat juli 2019 open en zal gepubliceerd worden op de FaceBook pagina van Carp Contest Bel Eaux. Like deze pagina en blijf op de hoogte!


De tijd gaat snel
Een wedstrijd in die omvang kan je niet alleen alles regelen daarom zijn we blij dat er vrijwilligers zijn die de taak van marshall en fotograaf graag willen uitvoeren en dit ook met veel plezier en passie doen. Plannen ? Ja natuurlijk zijn er plannen om Carp Contest Bel Eaux uit te breiden en we zijn daar ook volop mee bezig. Om dit evenement groter te worden zijn we bezig om andere wateren op het domein er in de toekomst bij te betrekken om uiteindelijk richting de 40 koppels te komen en wie weet nog groter. Al met al een geweldig evenement dat in de toekomst alleen maar groter zal worden.

Kijk eens naar de prachtige wateren Belforet, Belsaules & Belvare op onze website... ze zijn zeer de moeite waard om eens te bevissen!
Bas van Klaveren
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Bel Eaux - Belvare

Ontdek Bel Eaux - Belsaules

Ontdek Bel Eaux - Belforet

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6968 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik vis nu 24 jaar op betaalwateren in Frankrijk en boek de laatste 12 jaar veelal bij The Carp Specialist. Prima geregeld en Bas geeft je een goed en eerlijk advies. Mijn vrouw en ik vinden toch wel dat ze de betere wateren aanbieden!
8
Rating starRating starRating starRating star
Ada & Dick van Gemert
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.473 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Dragon Baits
Dynamite Baits
MTC Baits
Korda
Nash Tackle
PK Baitboats
Grain Baits
Koicenter Tiel
NTEC
Cipro Baits