Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Bestel een online ticket voor Carp Zwolle 2020 en maak kans op een visvakantie!

Wilt u kans maken op een onvergetelijke visvakantie voor 2 personen? Iedere beursdag van Carp Zwolle 2020 verloot de organisatie een 7 dagen durende visvakantie onder alle bezoekers die hun ticket online kopen. Een week GRATIS vissen op een schitterend betaalwater in Nederland of Frankrijk? En niet alleen, maar samen met uw beste vismaat? Met de aanschaf van een online ticket voor Europa’s grootste karperbeurs speelt u automatisch mee voor één van de drie beschikbare visvakanties! Zo maakt u met uw ticket voor vrijdag kans op een week vissen voor twee personen op Carpfarm Lake. Speelt u met uw kaarten voor zaterdag mee voor Michèle’s Lake en kunt u met uw tickets voor zondag een visvakantie naar Le Grand Etang in Frankrijk winnen.

TICKET VRIJDAG CARPFARM LAKE

In het mooie Drentse landschap, in de buurt van de plaats Assen, midden in de natuur van Nederland ligt het betaalwater CarpFarm Lake waar rust en natuur centraal staan. Deze 10 hectare grote zandafgraving is specifiek ingericht voor het vissen op karper en er zijn een zestal ruime stekken (3x 2-persoons en 3x 1-persoons) aangelegd rondom het water die in totaal plaats bieden aan maximaal 9 karpervissers. Eigenaar Bert en zijn vrouw Gea heten u van harte welkom op dit uitdagende betaalwater met topvissen tot 27,5kg!

Vanuit de organisatie van CARP ZWOLLE en The Carp Specialist stellen we 1 GRATIS visweek op Carpfarm Lake voor 2 karpervissers t.w.v. € 500,- ter beschikking!

TICKET ZATERDAG MICHÈLE’S LAKE

In de prachtige Moselle-regio op zo’n 350 km vanaf Maastricht en Brussel, te midden van ruim 450 hectare bos- en weidegrond vonden Michèle & Henri hun droomwater: een schitterend domein met meer van 20 hectare dat zich uitstekend leent voor de karpervisserij. Samen zijn we aan de slag gegaan en presenteren wij u met trots Michèle’s Lake. Geniet van een ontspannen visvakantie in een rustige omgeving, met slechts 10 stekken voor maximaal 10 vissers, een uitstekend visbestand en uitschieters tot ruim 28,5kg! Door slechts 10 vissers toe te laten op 20 hectare heeft u dus ruimte in overvloed, een absolute aanrader voor de visser die rust zoekt. 

Vanuit de organisatie van CARP ZWOLLE en The Carp Specialist stellen we 1 gratis visweek op Michèle’s Lake voor 2 karpervissers t.w.v. € 600,- ter beschikking!

TICKET ZONDAG - LE GRAND ETANG

Le Grand Etang is hoogstwaarschijnlijk één van de moeilijkste privéwateren ter wereld. Maar zonder twijfel ook één van de meest mooie en uitdagende wateren en voorzien van een visbestand wat met geen woorden te beschrijven is. Bent u een fanatieke karpervisser die het klappen van de zweep kent, een uitdaging niet schuwt, de wiervisserij kent en hard werkt voor elke aanbeet? Dan is dit water u waarschijnlijk op het lijf geschreven. Met een uitzonderlijk bestand aan fraai beschubte spiegelkarpers tot 30,9kg is dit een water voor de echte liefhebber en ‘specimen hunter’!

Vanuit de organisatie van Carp Zwolle en The Carp Specialist stellen we 1 gratis visweek op Le Grand Etang voor 2 karpervissers t.w.v. € 600,- ter beschikking!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8208 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik ben karpervisser in hart en nieren en boek sinds een jaar of 5 mijn visvakanties bij The Carp Specialist. Ooit zal ik ongetwijfeld wel een keer naar Frankrijk af reizen, maar ik ben verzot op vislocatie Het Broek in Nederland. Alles wordt altijd prima verzorgd en de reisdocumenten zijn ruim op tijd en zeer overzichtelijk. Er staan al weer verschillende trips in de planning en ik kijk er enorm naar uit!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Leo Reichholdt
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 63.093 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
Korda
Cipro Baits
MTC Baits
Dynamite Baits
NTEC
RidgeMonkey
Carplounge Tackle
Dragon Baits
Grain Baits
KWO
PK Baitboats
Nash Tackle
Solar Tackle