Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Comfortabel wintervissen in Frankrijk bij The Carp Specialist!

Nu de temperaturen dalen en de herfst met rasse schreden zijn intrede doet bergen vele karpervissers hun materiaal weer netjes op. Toch zijn er in de komende maanden, als het weer het toelaat, nog goede karpervangsten te boeken… zowel op uw thuiswater als in Frankrijk. Voor de echte ‘die-hards’, die het comfort van de kachel durven te verruilen voor een verblijf aan de waterkant zijn enkele van onze bestemmingen in de winterperiode geopend. Door de minimale hengeldruk in de winter en het gegeven dat grotere vis vaak langer door aast dan zijn kleinere soortgenoten is dit dé periode om een echte recordkarper te landen!
Op de onderstaande bestemmingen heeft u de mogelijkheid (mits het water niet raakt dichtgevroren) om een wintersessie te reserveren:

Domaine des Iles

In de winterperiode is Domaine des Iles gesloten, echter zijn de twee Lodges (de Main Lodge aan het Main Lake en het Back Lodge aan het Back Lake) wel beschikbaar. Elektriciteit, verwarming, douche, toilet, een keukentje en woonkamer met TV… dat is pas comfortabel wintervissen!

Vallee Lake 1

Hét water om een echte winterbak aan de schubben te komen. Gedurende het ‘standaard’ seizoen kent het water een extreme hengeldruk, maar in de winterperiode is het er normaal gesproken lekker rustig. Met diverse vissen rond en boven de magische 30kg grens en een bewezen succesvolle wintervisserij in voorgaande jaren is Vallee Lake 1 een echte aanrader voor de fanatieke karpervisser!

Lac de Villedon

Op Lac de Villedon is het record dit jaar meerdere keren verbroken en werd er een verbluffend hoog gemiddeld gewicht gevangen door de karpervissers. Met diverse vijftigers en tientallen veertigers is Lac de Villedon een unieke bestemming, waarbij zelfs bij koude temperaturen goede vangsten qua aantallen en gewicht te realiseren zijn. Naast de ‘normale’ stekken zijn er tevens een tweetal accommodaties te vinden direct aan de waterkant!
Tip: per bestemming vindt u uitgebreide weer- en klimaatgegevens op onze website, zodat u uw visvakantie optimaal kunt voorbereiden.Maanstanden, windrichting en snelheid, temperaturen en uitgebreide vooruitzichten zijn voorhanden... dus daar kan naar hartelust mee 'gerekend' worden.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Dynamite Baits
Grain Baits
Korda
MTC Baits
Nash Tackle
NTEC
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Cipro Baits
Dragon Baits