Nr. 1 expert in karpervisvakanties

De Karperhoeve: van 'goor' naar 'prachtig'!

Maart 2011: Voor de eerste keer kom ik op 'De Goorhoeve'
Nu, 5 jaar later, is 'De Karperhoeve' van nu niet meer te vergelijken met toen. 'De Goorhoeve' was toen een sexclub zonder weerga. 4 jaar geleden hebben Timmy en Tine besloten om het domein over te nemen. Ze hebben er helemaal hun ding mee gedaan.
Het bestand is werkelijk om duimen en vingers van af te likken. Van zwaar beschubte spiegels tot breed en lang gebouwde schubs. Het water heeft in de 4 jaar dat Timmy dit beheerd ook aan diepte gewonnen en er is minder modder aanwezig. Dit komt door de 21 ton coccolietenkrijt dat jaarlijks gebruikt wordt. Als je ziet hoeveel kilo's de vissen er jaarlijks nemen, zelfs de vissen van het ouder bestand blijven doorgroeien. Ook deze winter viste ik er met de winterkaart die uitgeschreven werd. Zeker niet zonder succes. De vissen kwamen wat trager op gang door het zachte weer, maar vanaf eind november ging het volledig los. Samen met Gunther en Kelly viste ik er op regelmatige basis een nacht. Vooral bij Gunther liep het als en trein. Regelmatig waren er nachten bij met 3 tot 5 vissen, met als topper en schub van 25,4kg, een vis van het oude bestand, 2jaar geleden nog gevangen op 22kg. Bewijs genoeg dat De Karperhoeve een water is waar nog veel PB's gaan sneuvelen. Met 350 vissen is het water zeker dik bezet maar de vissen kennen de klappen van de zweep, een volle run krijg je er zelden. Meestal zijn het enkele tikken op de top en daar blijft het bij.
Daarom is het belangrijk dat je steeds het zekere voor het onzeker neemt en bij meerdere signalen uit je beetmelder toch maar even polshoogte neemt. Ik hoor dikwijls “heb deze nacht 5 tuten gehad op mijn stok”, dan heb je meestal een vis gemist. Ik neem het zo: krijg ik 2 signalen uit mijn beetmelder binnen 60sec dan ga ik zeker kijken naar de top van de hengel, dikwijls zie je hier de beetregistratie het beste.
De visserij is er redelijk simpel. Met goed aas kom je er al een heel eind. Als aas gebruik ik er de 'Red Angel' uit het gamma van Eddy Sterckx. Meestal vis ik er snowman in combinatie met een pop-up uit het proline gamma. De 'Magic Mango' en de 'Juicy Pinapple' hebben mijn voorkeur voor dit water. De onderlijn die ik er gebruik, is een standaard rig, die ik alleen aanpas in lengte, variërend van 10cm tot 25cm. Dit afhankelijk van welke stek ik bevis. Het lood vind ik 1 van de belangrijkste dingen op dit water. Daarom gebruik ik er telkens het SF lood van Proline. Ten eerste is dit super visvriendelijk, maar het belangrijkste, vind ik, de manier waarop het lood op de bodem terecht komt. Ik ben er van overtuigd dat het lood plat op de bodem valt en niet weg zinkt in de modderige bodem.
Timmy's Lake is en uitdagend water waar men zeker zijn slag kan slaan mits je wil werken voor je vis. De stekken zijn er lekker ruim en verzorgd aangelegd. Elke stek heeft zijn charme en verschillende hotspots. Wil je deze weten, spreek dan zeker Timmy erover aan en hij zal je zeker verder helpen.
Als je een water zoekt met een uitdaging, met 2 eigenaars die dag en nacht voor je klaarstaan, moet je zeker dit water een keer boeken.
Timmy en Tine, ik kan maar 1 ding zeggen: Jullie zijn super bezig. Jullie water gaat nog brokken maken!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik kan gerust zeggen dat ik na zo'n 5 jaar reserveren bij Bas, Mark & Jeroen altijd even beleefd en snel wordt geholpen. Elk jaar komen er leuke wateren bij en al met al is The Carp Specialist een leuk en vertrouwd bedrijf die het iedere visser probeert naar de zin te maken!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Dimitri Kesler
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.782 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
Korda
Dynamite Baits
PK Baitboats
Nash Tackle
Dragon Baits
NTEC
Koicenter Tiel
MTC Baits
Cipro Baits
KWO