Nr. 1 expert in karpervisvakanties

De nieuwe Korda Thinking Tackle DVD: 380 minuten karperkennis opdoen!

Op sombere winteravonden is het soms best leuk (en natuurlijk erg leerzaam) om eens een karper DVD op te zetten. Naast de geweldige film Its my Life van Eddy Sterckx, ontbreken ook alle edities van de Korda Thinking Tackle seizoenen niet in de collectie.
Net wanneer je denkt dat er onderwater niet gek veel meer te zien en te leren is, biedt seizoen 5 toch weer voldoende interessante leerstof. In dit seizoen is er specifiek gefocust op de extreme dressuurvisserij, iets wat op onze bestemmingen Domaine des Iles & Domaine de Boux perfect toepasbaar is. En wat te denken van de presentatie van de rig en het aas in het kraakheldere water van The Great Lake?
Internationale karperkracks werkten ook dit seizoen weer mee aan de nieuwe Korda Thinking Tackle DVD. Ali Hamidi en Danny Fairbrass, maar ook Nederlandse topvissers zoals Etienne Gebel en Ernesto Kamminga delen hun ervaringen en tips met de kijker. Voor ons voldoende inspiratie om nieuwe rigs te knopen en te kiezen voor een verfrissend nieuwe start voor het 2011 seizoen!
De DVD is vanaf medio januari verkrijgbaar bij de beter gesorteerde hengelsportwinkelier in Nederland en België!
Tip: tegenwoordig schaf je al voor rond de 100 euro een draagbare DVD-speler aan. Heerlijk om mee te nemen naar de waterkant om hier de Korda videos te bekijken. Inspiratie gegarandeerd!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
Cipro Baits
MTC Baits
PK Baitboats
Dragon Baits
Nash Tackle
Korda
KWO
Grain Baits
Dynamite Baits
NTEC