Nr. 1 expert in karpervisvakanties

De nieuwe parels van Iktus Ruffaud!

Iktus Ruffaud, het betaalwater waar, tot heden, nog geen karper is gevangen maar iedereen laaiend enthousiast over is! Dit heeft er natuurlijk allemaal mee te maken dat Ruffaud pas 10 maart voor het eerst haar deuren opend voor karpervissers. ;)
Tot die tijd wordt er met man en macht gewerkt aan het ideale betaalwater. Grote dikke spiegels en torpedo schubs zwemmen nu al een tijdje rond op Iktus maar sinds vandaag hebben zij nieuwe ‘huisgenootjes’. Er zijn deze week maar liefst 54 koi uitgezet!
Iktus Ruffaud is een betaalwater met heel veel potentie en een ideale bestemming voor de karpervissers die willen genieten van de natuur, ruimte en zware karpers. Op 30 maart reist Mark, onze collega, samen met zijn vismaat Richard af naar Ruffaud om een prachtige video te maken van dit water. Tot die tijd proberen wij jullie zo goed mogelijk ‘up-to-date’ te houden over de vorderingen van Ruffaud.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.602 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
Korda
NTEC
PK Baitboats
Dragon Baits
KWO
MTC Baits
Cipro Baits
Nash Tackle