Nr. 1 expert in karpervisvakanties

De vijfde VIP-stek op Merenye wordt NU gerealiseerd: luxe stacaravan aan het water!

Sinds Henri & Katrien de scepter zwaaien om ons mooie betaalwater Merenye in Hongarije wordt er zeer zeker niet stil gezeten. 2018 was een bijzonder mooi jaar op het water, met onder andere de vangst van de topvis van het water op 44,15kg en bovenal: veel gelukkige en tevreden gasten op onze VIP-stekken. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een extra stek te verkrijgen op het water, werd deze mogelijkheid natuurlijk met beide handen aangegrepen en met trots presenteren we u stek 5.
Net zoals de safaritent op stek 4, zal ook de nieuwe stek 5 voorzien zijn van accommodatie direct aan de waterkant. Voor deze stek hebben we gekozen voor een luxe stacaravan: de 4-persoons stacaravan staat direct aan het water en is perfect geschikt voor families of vissers die prijs stellen op wat meer luxe. De stacaravan beschikt over een stroom- en wateraansluiting, douche, toilet, woonkamer met tafel en stoelen. De keuken is uitgerust met koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. De master-bedroom is voorzien van een 2-persoonsbed en de tweede slaapkamer is uitgerust met 2 1-persoonsbedden.
Momenteel wordt er druk gewerkt om de stacaravan om zijn definitieve plek aan het water te krijgen én aan te sluiten op water & licht. Vanaf april 2019 zal alles in gereedheid zijn, maar uiteraard kunt u nu alvast de door u gewenste week reserveren. Voor slechts € 960,- per week beschikt u over een 4-persoons Stacaravan & VIP-stek voor maximaal 2 vissers en 2-niet-vissers. Onderstaand vindt u alvast een voorproefje van de stacaravan, wacht zeker niet te lang met reserveren van uw vakantiedata gezien de hoge populariteit van Merenye.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
KWO
Nash Tackle
Grain Baits
MTC Baits
Dynamite Baits
Korda
Koicenter Tiel
NTEC