Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Dik & Ruud op Wild Lake - Volg de dagelijkse update!

Dik Schot en zijn vismaat Ruud vissen deze week een heerlijk zonnige sessie op WIld Lake in Italië. Dik zorgt dagelijks voor een update om ons op de hoogte te houden van de vangsten en belevenissen:

Update zaterdag 1 oktober

Na een lange reis zijn vismaat Ruud en ik aangekomen op Wild Lake. Wat een prachtyig water. We willen u graag deze week proberen op de hoogte houden door middel van een regelmatige update. Vanochtend hebben we wat vissers gesproken die afgelopen week gevist hebben. Veel kleine vis wordt er gevangen. Vis dus selectief als u de wat grotere vis wilt gaan belagen. Bescherm ook uw aas tegen kreeften. Wij hebben grote tijgernoten meegenemen, en vissen er zo'n 6 stuks op een lange hair van zo'n 6cm. Het zijn gewoon een paar eventueel nuttige tips. U moet natuurlijk zelf doen hoe u zich het prettigste voelt met uw eigen visserij. De eerste vis van 14,7kg is inmiddels binnen, en helaas verspeelden we ook 2 zware vissen. Het begin is er. Tot de volgende update!

Update zondag 2 oktober

Goedendag iedereen. We zitten heerlijk in de korte broek op Wild Lake. Van herfst is totaal geen sprake, het is hier nog steeds zomer. Vandaag aardig wat actie gehad. Het waren de wat mindere goden vandaag, maar we hebben een paar beste bakken zien springen dus de hoop is torenhoog. Overdag wat kleinere vis vangen houdt je scherp. We hebben het naar onze zin, het is een prachtig water, Op het bijtgedrag van de vis hebben we geen invloed.

Update maandagochtend 3 oktober

Even een update vanaf Wild Lake. Helaas is er weinig spektakel te melden. We vangen nog steeds vis. Het zijn de wat kleienre vissen helaas. Het is hier volop zomer en we zitten 's morgen om 09:00 al in de korte broek. Geen wind en volop zon... niet echt ideale omstandigheden. Aankomend weekend gaat het weer wat veranderen, dat zou gunstig kunnen zijn voor de volgende groep vissers. Het is hier super mooi: prachtige omgeving en hele mooie faciliteiten. Alles is super geregeld! Fijne dag en tot de volgende update. Groeten uit Italië!

Update maandagmiddag 3 oktober

Er komt wederom een eind aan een hele mooie zomerdag. Vandaag wederom weer wat vis gevangen, waaronder onze eerste spiegelkarper. Onze Duitse buren vangen ook vis, dat is altijd goed om te horen. Heb nog geen exacte gewichten gehoord. Vanmiddag kregen we ook nog bezoek van een zilverreiger, heel speciaal!

Update dinsdagochtend 4 oktober

Goedemorgen allemaal, hierbij de dinsdagmorgen update. De wat grotere vissen zijn actief geworden. Afgelopen nacht 2 hoge twintigers, en net wist ik een prachtige spiegelkarper van 36 pond te vangen. Het vissen met groot aas is essentieel om de kleinere vissen uit te schakelen. Ze zijn zeer gretig. De vissen op Wild Lake zijn trouwens ook belachelijk sterk, ze knokken als gekken. Het is vandaag wederom zomer, we zitten nu al in de korte broek en het wordt 26 graden. Ons hoor je niet klagen!

Update dinsdagmiddag 5 oktober

Goedemiddag iedereen. Hier wederom een update vanaf het zeer zonnige en warme Wild Lake. Vandaag toch nog de grotere vissen mogen vangen, en een paar mooie dertigers waren het haasje. Dus dat gaat geweldig! We hebben torenhoog vertrouwen in nog iets moois. Groot en hard aas is toch echt de sleutel tot succes op het moemt, en bereid je voor op geweldige drils. Wat zijn deze vissen sterk en mooi! De natuur staat ook hier in zijn herfstkleuren, het lijkt wel een schilderij zo mooi. Vannacht hopelijk weer wat actie, iedereen een fijne avond en tot morgen!

Update woensdagmiddag 5 oktober

Goedemiddag allemaal. Een wat latere update dan gewoonlijk. Afgelopen nacht was het erg stil. 1 losser, dat kan gebeuren. Vandaag overdag wel weer een aantal vissen mogen vangen. Het is nog steeds zomers, maar het begint wel te veranderen. Voor het eerst deze week wat wind. De verwachting voor komende dagen is torenhoog. Het is deze week erg rustig met vissers, heel veel stekken hebben dus een week rust gehad dus dat is ook niet slecht. Vanochtend hebben we nog iets heel bijzonders gezien: een jonge zeearend die vis uit het water haalde. Echt mooi om zoiets te zien! Groeten van Ruud en Dik.

Update donderdag 6 oktober

Helaas is er qua vangsten niet echt veel spectaculairs te melden. Wel een paar vissen, maar helaas geen kleppers erbij. Het is nog steeds zomers. Afgelopen nacht kregen we een weersverandering, maar nog geen reactie van die vis. Ik wel wel graag even zeggen dat de mensen die dit meer runnen echt alles doen om het de vissers naar de zin te maken. Staan altijd klaar voor iedereen! Groeten vanaf Wild Lake, wij genieten nog even van de laatste dagen hier.

Update vrijdag 7 oktober

Goedemiddag allemaal. Hier gaat het prima! We hebben afgelopen nacht goed gevangen en er zaten prachtige vissen bij. We hebben een geweldige week gehad. De eigenaren van het water zijn erg vriendelijk en Bas had alles weer netjes geregeld. Dit gaat een topwater worden! Is het al trouwens... wij wensen alle vissers hier een goede tijd toe. Bedankt aan iedereen die ons gevolgd heeft gedurende de week. Tot ziens, Dik & Ruud.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
PK Baitboats
Nash Tackle
Cipro Baits
Korda
MTC Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Grain Baits
Dragon Baits
KWO