Dikke karpers… we zijn er gek op!

Geplaatst door Mark de Zwart op 21-02-2018

Wist u dat The Carp Specialist 13 verschillende betaalwateren heeft waar 30kg+ vissen op zwemmen? Met bijna 50 verschillende betaalwateren in ons pakket, hebben wij 13 verschillende wateren waar karpers rondzwemmen met het gewicht van 30kg of zwaarder! Natuurlijk is gewicht niet alles, maar op deze onderstaande wateren maakt u kans op een echte monsterkarper. Hieronder vindt u de lijst en als u op de naam van het betaalwater klikt wordt u direct doorgelinkt!

 

Belforet
Middenin de bossen en het prachtige Noord-Franse landschap, op zo’n 4,5 uur rijden van Breda, vindt u een tweetal luxe Gites, enkele bivvystekken en de mogelijkheden om ook weekends & midweken te boeken is dit een prachtige bestemming met een topvis die de 30kg net aantikt!

Gaulois
Etang de Gaulois is met zijn grootte van 28 hectare en schitterende ligging in het Franse nationale park Morvan met een prachtig uitzicht op de berg ‘Mont de Beuvray’. Met momenteel 5 bekende karpers boven de 30kg en zo’n 100 karpers boven de 20kg, een echte uitdaging voor de Big Fish Hunter. Als u even niets te doen heeft kunnen we u zeker de video van onze Duitse Korda vrienden aan bevelen!

Betaalwater met grote karpers over 30kg in Frankrijk via The Carp Specialist
Klik hier om de video van Korda op Etang de Gaulouis te bekijken! 

Ruffaud
Zonder enkele twijfel is Iktus Ruffaud één van onze mooist gelegen en bijzondere betaalwateren in Frankrijk. 25 hectare, een oeverlengte van zo’n 5km en maar 12 stekken. Met een geweldig visbestand met maagdelijke vissen tot 30kg+ is Ruffaud een prachtig betaalwater waar alles nog mogelijk is!

Dikke karpers in Frankrijk op betaalwater via The Carp Specialist 30kg+

Villedon
Wie kent het niet? De Villedon vissen staan al jaren bekend als dikke, snelgroeiende karpers. En sinds de jaren ’90 is Paul al bezig om van Villedon een echt bakkenwater te maken. Dat dit gelukt is is een ding dat zeker is en in al die jaren hebben wij al honderden PB’s zien sneuvelen grin De topschub van het water heeft jaren rond de 30-34kg geschommeld en is nu weer mooi terug op gewicht.

Iktus Carpe
Als afstand geen issue is voor u, is Iktus Carpe zeker een aanrader. Prachtige diepte verschillen, plateaus, geulen, kuilen en kraakhelder, Iktus Carpe heeft het allemaal! Met minimaal 10 karpers boven de 30kg+ en ook nog verschillende meervallen over 2 meter weet u nooit wat u kunt verwachten!

Dikke karpers in Frankrijk op betaalwater via The Carp Specialist 30kg+

Merenye
Merenye… met ruim 110 hectare is het een begrip onder karpervissers in Oost-Europa: groot, mooi, wild, veel actie. Doordat hier zoveel vis rondzwemt is het lastig om de allergrootste jongens weten te strikken. Vorig jaar was het zo’n feest en kwam er een schub van 40,6KG bovenwater. Naast grote karpers biedt Merenye 4 VIP stekken inclusief luxe accommodatie, een prachtig zwembad en perfect, Nederlandstalig beheer ter plaatse.

Jurassik Carpe 1
77 hectare, gelegen ten noorden van Parijs en een 32kg spiegelkarper als topvis... Kunt u met een boot en dieptemeter overweg en bent u niet bang voor een beetje wier? Dan is Jurassik Carpe 1 de locatie voor u! Veel ruimte en een unieke service op een comfortabele reisafstand.

Dikke karpers in Frankrijk op betaalwater via The Carp Specialist 30kg+

Grands Prés
Grands Prés is een prachtige grindafgraving in de champagne regio. Taluds, wier en een hoog gemiddelde. Onze vismaat Thimon Dokter vist hier maar al te graag en heeft namens KWO een prachtig artikel geschreven over wat u kunt verwachten van Grands Pres. Deze kunt u hier lezen.

Wild Lake
Het Italiaans avontuur… Het water laat zich wellicht het beste omschrijven als een ’mangrove’: diverse prachtige meren die door middel van kanalen, sloten en doorgangen met elkaar verbonden zijn. Gecombineerd met eilanden, rietvelden, lelies, wat wier en obstakels is het een droom voor de karper én karpervisser. Wild Lake staat bekend om zijn zijn prachtig beschubte spiegelkarpers en helaas zijn deze nog niet allemaal op topgewicht maar wel zien wij een enorme groei bij de vissen. De topvis is een brute schubkarper van 31kg.

Ribière
Als u van de ‘Echte Engelse Visserij’ houdt is Ribière echt een uitdaging voor u. Het is hier werpend vissen of met de voerboot. U moet het dus allemaal doen vanaf je eigen kant! Met zo’n 600 vissen op 11 hectare en momenteel 200 vissen boven de 20kg kunnen we Ribière omschrijven als een ‘Big Fish’ water. Als kers op de taart zwemmen er ook nog eens 8 vissen tussen de 30 & 38kg!

Dikke karpers in Frankrijk op betaalwater via The Carp Specialist 30kg+

Gigantica – Main Lake
Gigantica Carp - Main Lake, bekend van Korda en alle video’s die zij hier opnemen. Er zwemt een uitzonderlijk bestand aan zware karper rond, waarbij de topvis momenteel zo’n 39kg weegt. Gecombineerd met een uitstekende service, professionele begeleiding aan het water, luxe faciliteiten, eersteklas maaltijden en het bijzondere visbestand behoort het water zonder twijfel tot dé beste betaalwateren van Frankrijk!

Claire’s Lake
Het enige Big Fish betaalwater dat alleen exclusief af te huren valt. Ideaal om samen met uw vismaten een week te vertoeven en gezamenlijk een tactiek te bedenken. Samenwerken is de sleutel tot succes hier en vergeet vooral niet te genieten van de natuur, rust en de ruimte die u hier tot uw beschikking heeft.

Charlie Lake
Charlie Lake, een prachtig betaalwater op Domaine de Goncourt, het domein waar het voor ons allemaal begon. Charlie Lake is een van de ‘jongere’ wateren maar staat bekend om zijn schoonheid. Ook dit water is zeker een uitdaging en een boot met diepte meter is zeker een verreisde. Verschillende grindplaten, wierbedden en obstakels maken Charlie Lake uniek en zeker een water wat mooi is om te bezoeken. Onze collega Mark heeft in 2016 een goede sessie gedraaid samen met zijn vrienden. Zeker een aanrader als u een bestemming zoekt om exclusief af te huren. De topvis van Charlie Lake werd in 2017 voor het eerst boven de 30kg gevangen!

Dikke karpers in Frankrijk op betaalwater via The Carp Specialist 30kg+

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners