Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Dynamite Baits testvissers knallen op Etang de la Livardière!

Van tijd tot tijd ontvangen we op onze bestemmingen weleens bekende vissers, die je regelmatig in de magazines tegenkomt. Zo zijn oa. Eddy Sterckx en Bart van der Hurk van ProLine graag geziene gasten op The Great Lake en beviste Alijn Danau en Tim Paisley ooit het Domaine de Boux...
Ook de testvissers van Dynamite Baits (en ook van Strategy) zijn regelmatig op onze wateren te vinden, zo viste Pieter van de Werfhorst eerder op Sunset Lake en heeft Saron Debets Etang de la Livardiere inmiddels verschillende keren bevist met geweldige resultaten. Speciaal voor de lezers van KarperKlets heeft Pieter van de Werfhorst een kort artikeltje geschreven over zijn belevenissen op het water!

Etang de la Livardière eind oktober 2010

Onze najaarstrip naar Frankrijk begon met een 3-daagse blank op een publiekelijk water. Het betrof een zeer ondiepe 200 hectare grote put. Door een aantal nachten met nachtvorst is de watertemperatuur onder de 10 graden gezakt. Tot overmaat van ramp worden we ook nog weg gestuurd door de garde de pêche (Franse viscontroleurs) vanwege het nachtvissen buiten de nachtzones. Het ziet er niet best uit en we besluiten een ander water te gaan zoeken. De fun is er af!
Na een kort telefoontje met Bas van Klaveren van The Carp Specialist kunnen we de knoop doorhakken. Bas stelt ons voor om de rest van onze trip te vissen op Etang de Livardière. Dit moet een zeer mooi betaalwater zijn. Het water is eigenlijk al gesloten voor de gasten in verband met het jachtseizoen, maar voor ons wordt een uitzondering gemaakt. We hebben dus het hele water voor ons zelf Gaaf!
Ook hier is de watertemperatuur al rond de 10 graden. We weten dat er aardig vis zit en komen op het volgende plan. We maken een mix van 3 verschillende diameters Red Fish boilies van Dynamite Baits (15mm, 20mm en 25mm) daar verkruimelen we de helft van. Over deze mix gieten we een halve fles met The Source Liquid. Hiermee starten we de stekken op en we voeren plus minus een kg per hengel. Ons haakaas bestaat uit een halve 20mm boilie, een soort schijf. Deze hebben we al dagen gesoakt in The Source Liquid.
Binnen een paar uur vangen we al vis. De vis komt vol op het voer en elke nacht vangen we meerdere vissen. Overdag vissen we instant op andere plekken aan het water, dit om enerzijds de voerstek rust te geven en anderzijds actief te stalken om meer aanbeten te produceren. Deze tactiek is weergaloos en we vangen elke dag een mooi aantal vissen. Zo vangen Saron en Pieter alsnog 25 karpers in 4 dagen. De grootste is maar liefst 39pond. Dit bij een watertemperatuur van 10 graden. Onze sessie is toch nog een groot succes geworden!
Saron Debets & Pieter van de Werfhorst Dynamite Baits (en Strategy) testvissers
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Livardière

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik ben karpervisser in hart en nieren en boek sinds een jaar of 5 mijn visvakanties bij The Carp Specialist. Ooit zal ik ongetwijfeld wel een keer naar Frankrijk af reizen, maar ik ben verzot op vislocatie Het Broek in Nederland. Alles wordt altijd prima verzorgd en de reisdocumenten zijn ruim op tijd en zeer overzichtelijk. Er staan al weer verschillende trips in de planning en ik kijk er enorm naar uit!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Leo Reichholdt
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
NTEC
Nash Tackle
Dragon Baits
MTC Baits
Grain Baits
Dynamite Baits
Korda
PK Baitboats
KWO
Koicenter Tiel