Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een gezellige karpervisvakantie op Bouchot voor Evert & Hans!

Bas, we zijn net retour van inderdaad een geweldige week vissen op Bouchot!
Mooi weer, volop activiteit en een water dat alle mogelijkheden in zich heeft om al je aangeleerde techniekenen know how in de praktijk te brengen. In totaal sloten wij de week af met 59 karpers, waarvan er 14 dik boven de 10kg waren. De zwaarste vis deze week was een hele mooie gave spiegel van 16,40kg. Waarom wij direct ook voor volgend jaar hebben geboekt? Alle karpers ondanks de warmte en de doorlopende 2e en 3e paai zijn sterk en ontzettend explosief en actief. Hebben een bere-conditie en komen niet zoals op veel dressuurwater na een korte dril als makke lammetjes naar de kant afdrijven. Deze mooie karpers houden je bezig tot in het schepnet aan toe. Licht en gedurfd vissen word beloont. Alles boven de 5 kg kan d.m.v het gebruik van tijgernoot en 20mm boilies. De abricot / honey met dip is een toppertje.
Richard een hele leuke betrokken eigenaar / beheerder. Een punt van aandacht voor de maanden mei, juni en juli zijn de eikenprocessierupsen in de bomen naast de lodge. Niet in contact komen met deze akelige rupsen is dan ook de enige en juiste aanwijzing. Ook als ze zich verpoppen is het zaak de lege rupshulzen met haartjes die op de wind alle kanten mee waaien te mijden. De nachtvlinders van deze rups hebben dezelfde vervelende brandhaartjes. Voorkom een hoop jeuk, uitslag, koorts en een zeer branderig gevoel, door niet in de buurt en niet in contact met deze rupsen te komen. Toch een ongelukje, dan direct douchen en afspoelen met lauw water. Vooral niet krabben of jeuken. Thuis gekomen je gedragen kleding in de was op 60 graden. Je hengelspullen, stoel en shelter met de stoffer schoon, deed je waarschijnlijk toch al en de auto maar even door de wasstraat.
Al met al was deze combo, water, omgeving, de lodge en het karperbestand voor ons een hele mooie en fijne ervaring die we graag nog eens willen mee maken... dus we gaan ook in 2018 terug naar Bouchot!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
NTEC
Cipro Baits
Nash Tackle
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
Grain Baits
MTC Baits
Korda