Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een heerlijke karpervisvakantie!

Omdat we graag op water wilden vissen met veel actie waarbij wij met name het aantal belangrijk vinden werd ons Etang du Charnay aangeraden. 14 juni vertrokken we met heel veel zin en enthousiasme vanuit het hoge noorden (Leeuwarden) naar Thionne. De auto volgeladen met onze karper uitzet. Aangekomen werden we ontvangen door de vriendelijke Patrick die ons op zijn privéterrein eerst een rondleiding gaf en ons enkele goede plekken in het meer aanwees waar de karper met name zat. Al snel hadden we een leuke plek gevonden en onze tent daar opgezet.
Al bij de eerste avond konden we de eerste vangsten binnen halen en hadden we een goed gevoel voor de rest van de week. En dat gevoel bleek niet onterecht. Na de eerste dag kregen we niet alleen meer acties maar werden de acties ook steeds heftiger. Er waren avonden bij dat we besloten om maar met 2 hengels per persoon te vissen (dus totaal met 4 hengels) omdat het te snel ging en op een gegeven moment geen 1 hengel meer in het water lag omdat tijdens het drillen de ene run na de andere volgde. Dus de actie die ons was beloofd is meer dan waargemaakt. We hebben enorm genoten van het vissen, de omgeving en de rust. Ook de gite was tiptop in orde. Verder kun je er tussen de bedrijven door ook prima roofvissen (nog een snoek van 85 cm gevangen). Superschoon water bomvol vis en een groot diversiteit aan verschillende vissoorten. Etang de Charnay is een echte aanrader voor wie van veel actie houdt en ook nog eens karpers van formaat willen vangen.
We visten met partikels Liver Complex (15 tot 24 mm) en boilies Birdfood. Verder ook voorvoeren en bijvoeren met Halibut. De eerste dag ongeveer een halve kilo per hengel gevoerd verdeeld over de gehele viskant en daarna de plek onderhouden met enkele handen voer per hengel. Met stiff-rig goed gevangen en het aas met de voerboot strak tegen de overkant onder overhangende takken. In het midden geen vangsten ivm de rivierbedding (slib).
Totaal 27 kapers (26 spiegel en 1 schub).De lichtste was 4 kilo en de zwaarste 13 kilo. Lengte varieerde van ongeveer 60 cm tot 77 cm. We hebben gevist in de ochtend en avonduren. `s Nachts onze nachtrust gehad in de gite en overdag de omgeving verkennen en roofvissen. Verder ook nog een snoek gevangen van 85 cm en enkele baarzen en voorns!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
Dragon Baits
Nash Tackle
PK Baitboats
NTEC
MTC Baits
Cipro Baits
KWO
Grain Baits
Dynamite Baits
Korda