Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een midweekje op De Karperhoeve - Timmy's Lake!

Na reservatie van stek 8 op De Karperhoeve- Timmy's Lake was ik best wel gespannen voor wat er komen zou. Ik kende het water totaal niet en na lang zoeken kreeg ik enkel slechte reacties te horen. Met een bang hart reisden we af richting De Karperhoeve (40km is nie echt een reis maar OK). We kwamen maandag aan en het was snel duidelijk, dit water stond me echt wel aan en ik kon niet wachten om te starten. Na alles afgehandeld te hebben kregen we een kleine rondleiding zodat we wisten waar de WC en de douche waren. Eens op de plaats aangekomen zag ik links van me zwarte plekken en ik dacht meteen aan wier maar Timmy (eigenaar) stelde mij meteen gerust en wist me te vertellen dat het wel degelijk karpers waren. Het waterpeil was redelijk laag en dus kon je de vissen gewoon op de bodem zien. Eenmaal alles opgezet te hebben en de lijnen uitgevaren te hebben was het echt wel genieten van het prachtige water, natuur en het mooie weer.
De eerste nacht verliep heel rustig tot een uur of 4, toen kreeg ik enkele piepjes van mijn Delkim, na wat aarzelen ging ik kijken en zag dat mijn swinger heel traag aan het zakken was. zonder twijfel nam ik de hengel en ja hoor hangen! Mijn eerste vis van De Karperhoeve was een feit, een mooie schubkarper van 14.3kg had de weg naar mijn aas gevonden. Dit was een leuke start. Na nog wat uurtjes slapen werden we wakker onder een stralende zon, mooi weer en een vis super gewoon. Overdag ving ik nog 2 karpers bij: een spiegelkarper van 10.6kg en een schubkarper van 12.1kg niet slecht op 24 uur tijd toch. De rest van de dag en nacht bleef het echter heel rustig tot woensdag middag toen kreeg ik een volle run, bleek om een kleinere schubkarper te gaan van 7.4kg, na het schubje weer te laten zwemmen ging er een tweede hengel af een schubkarper van 11.6kg had mijn aas gevonden. 5 vissen op 2 dagen hoezo dit is een slecht water?
Donderdag draaide de wind helemaal en ik vreesde het ergste. Timmy kwam even langs en we besproken de voorbije dagen een beetje, toen Timmy bij de buren op stek 7 was kreeg ik een heel rare aanbeet, al twijfelend nam ik de hengel en zette de haak en toen wist ik dat het om een betere vis ging. Eens de vis in het net wist ik het zeker dit is een mooie spiegelkarper. Ik riep Timmy er even bij om te tonen welke vis mijn aas niet kon weerstaan en samen wogen we de vis, de weger toonde 19.3kg aan, ja dat zou heel mooi zijn maar er moet nog 1.6kg af van de weegzak dus 17.7kg na de nodige fotokes mocht de mooie karper terug gaan zwemmen. De laatste avond hadden mijn vrouwtje en ik pizza besteld en met een glaasje wijn sloten we ons midweekje gezellig af, we besloten vroeg te gaan slapen want we moesten vroeg op voor alles in te pakken. 's Morgen's om iets na 6 kreeg ik een volle run (toch leuk zo'n wekker) na een leuke dril kon ik mijn net onder een schub van 11kg steken. Stiekem dromend van nog een mooie karper besloten we stilaan in te pakken, om 10hr zat ons midweekje er dan ook op.
Voor ons was het een super midweekje op een heel mooi water, met heel toffe en gastvrije mensen (Timmy, Tine en Peter) thanks daarvoor. De mensen die zo kritiek hebben op dit water moeten het misschien bij hun eigen zoeken, maar ja, het op iets anders steken is altijd het gemakkelijkste. Nog even dit: Karperhoeve-team doe zo verder echt waar gewoon TOP. Wij komen zeker terug.
En dan nog een dank u aan mijn vrouwtje dat meegegaan is met mij en mooie foto's gemaakt heeft.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
Grain Baits
Nash Tackle
Dragon Baits
Cipro Baits
MTC Baits
PK Baitboats
NTEC
Korda