Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een super karpervisvakantie op Windmill Lake!

Op 14 april werden we wederom gezellig ontvangen door Diaan en Anton op Windmill Lake. Na een 2-tal kopjes koffie om bij te komen van de rit en kennis te maken met de 2 medevissers voor deze week was het tijd voor het gebruikelijke rondje. Ik en mijn niet vissende vrouw zitten op stek 4. Onze medevissers Sharon en Gerrie op stek 1 en 2. Stek 3 was dus vrij. Met het koppel (en de mooie papagaaien) was er vrij snel een goede klik en we hebben dan ook zonder problemen stek 3 gedeeld.
Ik kon het niet laten om mijn 3 lijnen zo snel mogelijk in het mooie water te leggen. Alle drie met verschillend aas om te proberen. Al vrij snel kwam de eerste fluiter. De eerste drie dagen was het variërend waar je de aanbeet op kreeg. En de laatste dagen bijna alles gevangen op de bol die ik vorig jaar ook had laten draaien. En toen ook een mooi resultaat opgeleverd had van 31 stuks met mijn zoontje.
Op dinsdag de eerste dubbelrun in mijn visjaren. Spannend, direct maar mijn niet vissend vrouwtje erbij gehaald en haar aanwijzingen gegeven hoe te drillen. Dat ging helemaal goed.
In de nachten heb ik er helaas een paar verspeeld, door niet snel genoeg te reageren op een enkel piepje. Een paar ochtenden lag er minimaal 1 lijn zeker 20 meter verder………jammer, maar dat gebeurd met weerhaak loos vissen nu eenmaal sneller. Maar het is dan ook beter voor de vis. Iedere avond lekker gaan eten in de bistro en gezellig gekletst met het andere koppel en natuurlijk Diaan en Anton, die weten hoe eten lekker te bereiden en hun gasten het naar hun zin te maken. Waarvoor wederom dank. Wat hebben we weer met zijn allen veel gelachen.
Ondanks de paai die op woensdag echt hevig inzette wist ik er nog een aantal te vangen. Zo hevig hadden Diaan en Anton ook nog nooit meegemaakt. Deze dag heb ik er 10 mogen vangen, Waarbij er om 10.00 uur een dubbelrun was en omstreeks 11.00 weer een dubbelrun. De eerste heeft mijn vrouw weer kunnen inspringen, maar bij de tweede was ze wandelen. Dus even paniek in de tent. Helemaal vergeten om even op de overbuurman te roepen door de adrenaline stoot denk ik. Maar uiteindelijk heb ik ze allebei veilig kunnen landen. Na die 2de dubbelrun heb ik alle hengels zeker een uur uit het water gehouden, was even te druk met de vangsten. Even een pauze momentje voor mezelf.
Op donderdag bleef het door de paai stil aan de hengels op een spiegelkarper na, deze heeft mijn vrouwtje gedrild aangezien deze door mijn andere 2 lijnen wilde gaan, maar ze wilde er niet mee op de foto. Wat was het super om de paai te aanschouwen en zelfs op 1 mtr afstand te kunnen zien. Tevens gewoon lekker genoten van de rust en de natuur en van het warme weer, met het kwik dat ondertussen de 35 graden wel aantikte.
Op vrijdag even met mijn vrouwtje naar de markt in Moulin geweest. Die had iedere dag al gewerkt via wifi op de laptop lekker buiten in de loungeset. Dus even er gezellig uit met een kop koffie op een terras genieten.
Het totaal zit op 28 karpers en 1 zeelt. Waarvan 8 karpers boven de 17kg. Dus gewoon wederom een geslaagde week. Volgend jaar hebben we weer geboekt en we weten ook al wie de gezellige overburen zijn. Het resultaat van deze super mooie week karpervissen op Windmill Lake:
  • 2x 7kg+
  • 1x 8kg+
  • 6x 9kg+
  • 3x 10kg+
  • 4x 11kg+
  • 1x 14kg+
  • 1x 15kg+
  • 1x 16kg+
  • 1x 17kg+
  • 1x 18kg+
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.595 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Cipro Baits
Dragon Baits
Nash Tackle
MTC Baits
PK Baitboats
KWO
Korda
Grain Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits