Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een supersessie van Niels op Timmy's Lake!

Vorige week was onze vaste gast Niels Geboers op Timmy’s Lake van De Karperhoeve. Niels trok zich helemaal niets aan van de kou en wist tijdens zijn sessie bijna 20 vissen te vangen! Hieronder lees je zijn sessie verslag:
‘’Opnieuw vertrok ik richting De Karperhoeve Timmy’s Lake. In de 4 dagen dat ik ben thuis geweest is het terug stevig beginnen vriezen en ook de sneeuw deed opnieuw zijn intreden. Gelukkig was het weer terug een beetje beter toen ik aankwam op De Karperhoeve. Door de terugkerende winterse temperaturen en de vele koude regen wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Deze 4 dagen had ik gekozen voor de oude vertrouwde Red Angel bolie van Eddy Sterckx die zich keer op keer weet te bewijzen op De Karperhoeve. Ook nu duurde het niet lang voor de eerste hengel afliep en meteen mocht ik en prachtige spiegel in het net loodsen. Wat de dagen hierna gebeurde had ik nooit durven dromen! Opnieuw beleefde ik een suppersessie op De Karperhoeve met 18 of 19 vissen (tel kwijt). Dit onder geen makkelijke omstandigheden en temperaturen die snachts net onder de 0 zaten. Terwijl er over de rest van het water maar een enkele vissen werden gevangen bleef het bij mij maar lopen met sommige hectische momenten en 1 zeer drukke nacht waar de runs in snel tempo opelkaar volgde, zo wist ik de 3e nacht na een hele dag niet te hebben gevist op een tijdspanne van 12 uur tijd 7 vissen tot in het net te krijgen.
De laatste avond stond de teller al op 16 vissen, in de nacht was het redelijk rustig maar om 1 uur mocht ik de kou weer trotseren voor een krijsende beetmelder. Ik mocht een prachtig kort hoog spiegeltje vangen en dacht bij mezelf dit is een mooie afsluiter van de sessie maar het hield gewoon niet op, tijdens het opruimen kreeg ik opnieuw een run, ik neem de hengel en meteen gaat ook hengel twee er nog vandoor! Daar sta je dan met twee hengels in de hand. Na de vissen alle 3 op de gevoelige plaat te hebben gezet ruim ik verder op en stopt de teller op 19 stuks, wat een abnormaal resultaat is voor deze tijd van het jaar! merci Eddy Sterckx voor de topbollen en Timmy Matheussen voor het vissen op uw prachtige water. Een volledig verslag van de twee sessies zal in het kort nog verschijnen op de pagina van The Carp Specialist’’
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6378 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.733 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Nash Tackle
MTC Baits
Korda
PK Baitboats
Dragon Baits
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
KWO
Cipro Baits
Grain Baits