Een supersessie van Niels op Timmy’s Lake!

Geplaatst door Mark de Zwart op 29-03-2018

Vorige week was onze vaste gast Niels Geboers op Timmy’s Lake van De Karperhoeve. Niels trok zich helemaal niets aan van de kou en wist tijdens zijn sessie bijna 20 vissen te vangen! Hieronder lees je zijn sessie verslag:

‘’Opnieuw vertrok ik richting De Karperhoeve Timmy’s LakeIn de 4 dagen dat ik ben thuis geweest is het terug stevig beginnen vriezen en ook de sneeuw deed opnieuw zijn intreden. Gelukkig was het weer terug een beetje beter toen ik aankwam op De Karperhoeve. Door de terugkerende winterse temperaturen en de vele koude regen wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Deze 4 dagen had ik gekozen voor de oude vertrouwde Red Angel bolie van Eddy Sterckx die zich keer op keer weet te bewijzen op De Karperhoeve. Ook nu duurde het niet lang voor de eerste hengel afliep en meteen mocht ik en prachtige spiegel in het net loodsen. Wat de dagen hierna gebeurde had ik nooit durven dromen! Opnieuw beleefde ik een suppersessie op De Karperhoeve met 18 of 19 vissen (tel kwijt). Dit onder geen makkelijke omstandigheden en temperaturen die snachts net onder de 0 zaten. Terwijl er over de rest van het water maar een enkele vissen werden gevangen bleef het bij mij maar lopen met sommige hectische momenten en 1 zeer drukke nacht waar de runs in snel tempo opelkaar volgde, zo wist ik de 3e nacht na een hele dag niet te hebben gevist op een tijdspanne van 12 uur tijd 7 vissen tot in het net te krijgen.

De laatste avond stond de teller al op 16 vissen, in de nacht was het redelijk rustig maar om 1 uur mocht ik de kou weer trotseren voor een krijsende beetmelder. Ik mocht een prachtig kort hoog spiegeltje vangen en dacht bij mezelf dit is een mooie afsluiter van de sessie maar het hield gewoon niet op, tijdens het opruimen kreeg ik opnieuw een run, ik neem de hengel en meteen gaat ook hengel twee er nog vandoor! Daar sta je dan met twee hengels in de hand. Na de vissen alle 3 op de gevoelige plaat te hebben gezet ruim ik verder op en stopt de teller op 19 stuks, wat een abnormaal resultaat is voor deze tijd van het jaar! merci Eddy Sterckx voor de topbollen en Timmy Matheussen voor het vissen op uw prachtige water. Een volledig verslag van de twee sessies zal in het kort nog verschijnen op de pagina van The Carp Specialist’’

Wintersessie betaalwater in België De Karperhoeve Timmy's Lake Weekend

Wintersessie betaalwater in België De Karperhoeve Timmy's Lake Weekend

Wintersessie betaalwater in België De Karperhoeve Timmy's Lake Weekend

Wintersessie betaalwater in België De Karperhoeve Timmy's Lake Weekend

 

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners