Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een visvakantie met de vrouw...

Minimaal 1x per jaar proberen wij een vakantie en vissen te combineren, de vrouw vindt het helemaal niet erg als ik volop aan het vissen ben, maar zodra er een groen dak boven haar hoofd zit en als is het de meest luxe bedchair om op te liggen zegt ze NEE. Ik heb het al geprobeerd om verwarming in de tent te plaatsen, de meest luxe tent van Mack2 of leon hoogendijk met een stahoogte van 170 cm maar het antwoord blijft hetzelfde. Ook met een koelkast en of tv en radio het maakt haar allemaal niet uit , ze wil best mee maar niet in een tent. Oke wat doe je dan, diverse reisorganisaties bieden een betaalwater aan met accommodatie , sommige wat beter dan de rest en soms denk ik geef mij maar me bivvy.
In de loop van de jaren hebben we dan ook diverse ervaringen opgedaan. Nu zul je wellicht denken dan gaat ze toch niet mee, maar geloof mij dan mis ik haar. Ze doet echt overal aan mee, als ik midden in de nacht vraag een foto te komen maken staat ze daar gewoon.
En over eten, drinken en boodschappen hoef ik echt niet na te denken. Dit jaar hadden we Bas van Klaveren van The Carp Specialist gevraagd om een bestemming die naar ons zin zou zijn. Bas verwees ons naar een nieuw water in zijn toch al indrukwekkende portfolio Estate Lake.
Het meer ligt in Normandie vlak bij Le Mans en Versailles leuke uitstapjes om even er tussen uit te zijn. Na een ontspannende reis kwamen we rond 14.00 aan bij het meer, althans zo zei tomtom het , wij stonden voor een meters hoge toegangspoort met daarachter een ongelooflijk grote “Manor” , je waande dat je in de tijd van de 3 musketiers was aanbeland.
Na het aanbellen kwam er een alleraardigste dame naar ons toe die in vlekkeloos Engels aan ons vroeg wie we waren. Nadat we verteld hadden dat we voor het vissen en 1 van de huisjes kwamen , nodigde zei ons uit om haar met de auto te volgen. Bij het meer aangekomen liet zij ons ook gelijk het 4 persoons huisje zien wat wij die week gehuurd hadden ( er liggen ook grotere huisjes op het complex nabij het water) Wat direct opviel was hoe schoon en mooi alles was, het huisje binnen was ook echt af , ik hoefde zelfs de afwas niet te doen daar stond ook een machine voor; alles was alles aanwezig incl televisie DVD speler, radio en internet. Over het vissen kan ik kort zijn , ik had stek 1 geboekt ,die was het dichts bij ons huisje.
Ik had wel mijn bivy meegenomen want je wilt s nacht toch zo dicht mogelijk bij je hengels zitten. De stek was volgens insiders een die niet heel erg goed was in de zomer, dit omdat het water hier het diepste is, ruim 3 meter. Echter heb ik daar weinig van gemerkt, met ruim meer dan 25 vissen in de tijd dat ik echt gevist heb, het is immers ook een vakantie met de vrouw, was ik dik tevreden en zeker omdat daar 4 vissen van meer dan 15 kg bij zaten en 2 vissen van boven de 20 kg.
De weergoden zaten onze week niet echt mee, maar mede door het prachtige huisje en de fantastische omgeving hebben we daar weinig van gemerkt. Al met al een echt aanrader voor hen die een echt luxe visvakantie willen met en zonder kinderen. Vis technisch gezien heb ik niet al te moeilijk gedaan gewoon een 15 mm bol op de hair was voldoende om vis te vangen, ook het combi aas van pioneer baits ving goed ( de popup en bolie ), ook nog gevist met elite carp baits en deze ving ook goed. Onderlijn en lijn van katran en de haken van Mack2, gewoon omdat ik daar vertrouwen in heb, stelden mij weer niet teleur.
Estate Lake: we will be back!
Met visvriendelijke groet,
Eric Verhiest
www.carpsupplies.com
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
PK Baitboats
KWO
Dynamite Baits
Korda
Dragon Baits
Grain Baits
MTC Baits
NTEC
Cipro Baits
Nash Tackle