Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een weekje 'georganiseerd' karpervissen in Frankrijk van 2 - 8 mei 2015

Afgelopen zaterdag 7 maart had ik het genoegen om de nieuwe hengelsportzaak Scale Brothers van Maarten & Tom te openen. Naast het ruime assortiment hengelsportartikelen bieden de jongens verschillende aquaria met kleine schubs- en spiegelkarpers, prachtig voor in uw aquaria of vijver... en daarnaast organiseren ze enkele evenementen. Als vaste bezoekers van onze bestemmingen hebben ze inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op vele van onze Franse betaalwateren, en u bent dan ook in het noorden van het land van harte welkom bij de Scale Brothers om informatie in te winnen over onze wateren.
Voor het eerste evenement van de Scale Brothers, de 'Twenties Carp Games' zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het evenement wordt gehouden op een wateren van één van onze collegue... het Etang de la Haie. Maarten en Tom schrijven het er het volgende over:
"Deze week, 2 – 8 mei 2015, is speciaal voor karpervissers in de leeftijdsgroep 20 – 29 jaar, is volledig verzorgd en staat onder deskundige leiding. Het geheel is met een wedstrijdsausje overgegoten en er zijn dus ook prachtige prijzen te winnen. (elk koppel wint een mooie prijs). Normaal bedragen de deelnamekosten € 435 pp indien je op eigen gelegenheid gaat en € 525 pp indien je kiest voor de optie inclusief vervoer. Informatie en opgave kun je vinden op de website www.scalebrothers.nl. Ga je je echter aanmelden en vermeld je bij de aanmelding “TCS” (The Carp Specialist) dan bedragen de kosten voor jou slechts € 300 p.p. (eigen vervoer) of € 375 p.p. (inclusief vervoer). Een volledig verzorgde week vissen in Frankrijk en ook nog eens naar huis met een prachtige prijs. Een dergelijke mooie aanbieding is het resultaat van een unieke samenwerking tussen The Carp Specialist en de Scale Brothers."
Op de website van de Scale Brothers vindt u alle informatie over dit leuke evenement, en vanuit The Carp Specialist wensen wij Maarten & Tom alle succes toe met de organisatie van dit mooie eerste evenement. Dat er maar vele, op onze betaalwateren, mogen volgen!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!