Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Fantastische karpervisweek op Timmy's Lake!

De Karperhoeve….wie kent het niet? Een schitterend karpervisdomein dichtbij de grens van alle gemakken voorzien bestaande uit een drietal mooie wateren met elk een typische eigen visserij. Voor elk wat wils dus! Waar Timmy’s Lake bijvoorbeeld uitermate geschikt is voor de big-fish specimen hunter, is Tine’s Lake geschikt voor karpervissers die houden van veel actie en naast de begeerde karpers het ook prima vinden om steur of meerval in hun net te zien landen. Raiden’s Lake tenslotte bestaat uit twee fraaie bungalows en biedt naast dit fijne comfort ook veel actie mèt de kans op het vangen van een dikke 30 ponder. Ideaal voor bijvoorbeeld de beginnende karpervissers of gezinsvakanties. Samen met Lizette viste ik een week op stek 3 van Timmy’s Lake van 20 - 27 juli. Het zou een gezellige visvakantieweek worden waarbij we nieuwe vriendschappen zouden sluiten.

Stek 3 van Timmy’s Lake biedt voldoende ruimte voor een of meer bivvies en de auto kan bij de stek blijven staan. Dit geldt overigens voor alle stekken van De Karperhoeve. Een roeiboot lag al klaar op de stek net als schepnet, driepoot en onthaakmat. We hoorden dat er al lekker werd gevangen door de karpervissers om ons heen. Het vissen op Timmy’s Lake is een mooie uitdaging voor de karpervissers die niet bang zijn voor veel wier en dit als een uitgelezen kans zien om hun wiertechnieken en -rigs uit te proberen of te verbeteren. Het karperbestand is super gaaf en we hadden thuis de vele vangstfoto’s via deze website al met veel bewondering bekeken. Schitterend!

Wij kozen ervoor om pop-ups van Dynamite Baits in te zetten en in eerste instantie single hookbait te vissen. Onze buren vader Phillipe en zoon Winter Bielen kozen oa voor het inzetten van zigs, chod- en pop-up rigs. Voor ons beiden met succes want de eerste karper nam al snel een run op de zigrig van Winter. Daarna zouden er meer volgen en al de vissen waren stuk voor stuk plaatjes om te zien. Mooi donker, tof getekend en kerngezond! Op stek 1 was Jo de Ron lekker aan het vissen en ook hij had al enkele mooie karpers weten te landen.

Naast plezier in de karpervisserij klikte het enorm met de beide buren en we schoven de visstoelen al snel bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk nieuwe visplannen te maken voor de toekomst. Verder genoten we een overheerlijke maaltijden van Martine en de dagelijkse gezelligheid aan den toog. Het was kortom een top visweek en we kunnen het karpervissen op Timmy’s Lake warm aanbevelen voor de ervaren karpervisser die een (nieuwe) uitdaging niet schuwt, graag werkt voor de vis en creatief op zoek blijft naar manieren om een van de vele mooie exemplaren te haken.


Het was een top visweek en we kunnen het karpervissen op Timmy’s Lake warm aanbevelen voor de ervaren karpervisser die een (nieuwe) uitdaging niet schuwt, graag werkt voor de vis en creatief op zoek blijft naar manieren om één van de vele mooie specimen exemplaren te haken.
Lizette & Bianca
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7604 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.541 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Nash Tackle
NTEC
Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
PK Baitboats
Korda
Dragon Baits