Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond & vangstenrijk 2019!

Beste gast,
2018 is weer omgevlogen... en wat een jaar is het geweest! Vele PB's verbroken, mooie momenten aan het water beleefd met vrienden en/of familie en genoten voor onze mooie hobby: de karpervisserij. Ook bij The Carp Specialist kijken we terug op een bijzonder jaar, waarin we met veel plezier alweer ons veertiende jaar zijn ingegaan... wat blijft het toch leuk om intensief contact te hebben met onze gasten en watereigenaren om zo te proberen om voor iedere karpervisser een passende visvakantie te vinden. Hoewel er vooral in het voorjaar erg goed is gevangen, gaat 2018 toch de boeken in als een 'extreem' jaar qua weer. Extreme regenval in de winterperiode gevolgd door een extreem droge zomer en najaar, waarbij onze gasten op vele wateren tot het uiterste moesten gaan om een mooie vangst neer te zetten. Dat blijft echter wel het mooie van de visserij: een constante aanpassing aan de elementen :-)
Nu het jaar 2018 op zijn eind loopt willen wij u graag bedanken voor uw prettige contact en loyaliteit... het doet ons goed om te zien dat we vele 'bekende gezichten' zien onder onze gasten die regelmatig nog eens terug komen. Om in goede voornemens te spreken: in 2019 zullen we er naar streven om onze servicegraad nog verder te verhogen en u te verrassen met nieuwe bestemmingen én de nodige verbeteringen op bestaande wateren.
Namens het gehele team van The Carp Specialist wensen wij u een fijne Kerst en een gelukkig, gezond & vangstenrijk 2019 toe!
Bas van Klaveren
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
NTEC
KWO
MTC Baits
PK Baitboats
Cipro Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Korda
Nash Tackle
Dynamite Baits