Fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond & vangstenrijk 2019!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 24-12-2018

Beste gast,

2018 is weer omgevlogen... en wat een jaar is het geweest! Vele PB's verbroken, mooie momenten aan het water beleefd met vrienden en/of familie en genoten voor onze mooie hobby: de karpervisserij. Ook bij The Carp Specialist kijken we terug op een bijzonder jaar, waarin we met veel plezier alweer ons veertiende jaar zijn ingegaan... wat blijft het toch leuk om intensief contact te hebben met onze gasten en watereigenaren om zo te proberen om voor iedere karpervisser een passende visvakantie te vinden. Hoewel er vooral in het voorjaar erg goed is gevangen, gaat 2018 toch de boeken in als een 'extreem' jaar qua weer. Extreme regenval in de winterperiode gevolgd door een extreem droge zomer en najaar, waarbij onze gasten op vele wateren tot het uiterste moesten gaan om een mooie vangst neer te zetten. Dat blijft echter wel het mooie van de visserij: een constante aanpassing aan de elementen grin

Nu het jaar 2018 op zijn eind loopt willen wij u graag bedanken voor uw prettige contact en loyaliteit... het doet ons goed om te zien dat we vele 'bekende gezichten' zien onder onze gasten die regelmatig nog eens terug komen. Om in goede voornemens te spreken: in 2019 zullen we er naar streven om onze servicegraad nog verder te verhogen en u te verrassen met nieuwe bestemmingen én de nodige verbeteringen op bestaande wateren.

Namens het gehele team van The Carp Specialist wensen wij u een fijne Kerst en een gelukkig, gezond & vangstenrijk 2019 toe!

Bas van Klaveren

Fijne Kerstdagen namens The Carp Specialist

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners