Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Ga met KWO & The Carp Specialist naar De Karperhoeve!

Boeken? Dat kan eenvoudig!

Ga naar de betaalwaterpagina van Timmy's Lake en reserveer voor het weekend van 11 t/m 13 oktober, de prijs van € 195,- wordt dan automatisch berekend.
Van vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober gaat het team van Karperwereld Online samen met The Carp Specialist vissen op het complex van De Karperhoeve in België. Wil jij ook mee op deze compleet verzorgde karpertrip: geef je dan nu op!

De Karperhoeve

Het Belgische domein De Karperhoeve te Oosterlo kent een rijke historie. Waar ooit een moeras lag en waarvan werd gezegd dat "het er spookte" ligt nu een prachtig domein voor de karper- én meervalvisser. In het midden van de twintigste eeuw werd het moeras uitgegraven en ontstonden diverse wateren. Op één van deze wateren werd een taverne & woonhuis gebouwd op palen. Vanuit hier kijk je uit over de drie mooie meren. Karperwereld Online heeft tezamen met The Carp Specialist alle meren exclusief afgehuurd voor het weekend van 11 tot en met 13 oktober. Met een gezelschap van maximaal 22 vissers zullen de meren bevissen.
Tot onze beschikking staan Timmy's Lake, Tine's Lake & Gio's Lake. Ieder water heeft haar eigen karakter en bestand. Het grootste meer is Timmy's Lake, ideaal voor de karpervisser, dit is een water van 6.5 hectare met meer dan 30 vissen boven de 15 kg en 5 karpers boven de 20 kg. Daarnaast ligt Tine's Lake, een water van 1.8 hectare met steur en karper. En als laatste hebben we de mogelijkheid om op Gio's Lake te vissen. Een water waar de monsters van meervallen zwemmen!
In goed overleg zal het weekend op vrijdagmiddag aan worden gevangen met een maaltijd plus stekverdeling. Bij de trip inbegrepen zitten 5 maaltijden die genuttigd worden in de gezellige Taverne van De Karperhoeve. Bij iedere maaltijd zitten ook nog eens 2 consumpties.
Ook aan het aas is gedacht. In overleg met De Karperhoeve hebben we voor iedere deelnemer 'goed lopend' aas gereed staan. Per persoon heb je de beschikking over de Gulp!Carp Irish Cream boilie. Deze 20 mm boilies hebben een zeer goede instant reactie en hebben zich al bewezen op De Karperhoeve. Daarnaast wordt het aaspakket aangevuld met een bijpassende boiliedip.
Buitenom locatie, maaltijden en aas is er nog een leuk aspect aan deze vistrip. De ervaren vissers Mark Hofman, Michiel Pilaar, Jos Benders en Bas van Klaveren zullen het hele weekend rond de wateren struinen om met de deelnemers te praten over hun visserij en ondersteuning te bieden met tips en trucs. Uiteraard is dit je kans om alles te vragen wat je wilde weten!

Prijzen voor grootste & mooiste vis!

Voor de vangst van de grootste karper én de vangst van de mooiste karper heeft JRC een leuke prijs ter beschikking gesteld: voor beide onderdelen is er een JRC Excel Stealth Bed Chair beschikbaar. Een leuke bijkomstigheid!

De kosten

De prijs voor het weekend is € 195,- incl. BTW, hierbij zit inbegrepen:
- Vergunning om 3 nachten te vissen op Dé Karperhoeve (je mag blijven tot maandagochtend)
- Aaspakket van het bewezen aas van Gulp Carp bait
- 5 maaltijden (lunch & diner)
- 10 consumpties (drank)
- 24/7 begeleiding van het KWO en The Carp Specialist team
- Diverse presentaties in de taverne (Michiel Pilaar / Mark Hofman)
- Deelname aan de competitie met kans op winst van de JRC Bed Chair
Kortom, een super leuk, gezellig en leerzaam visweekend. Boek snel, want er zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar! Tot dan!

Boeken? Dat kan eenvoudig!

Ga naar de betaalwaterpagina van Timmy's Lake en reserveer voor het weekend van 11 t/m 13 oktober, de prijs van € 195,- wordt dan automatisch berekend.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!