Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Gaaf bericht van Tom Hughes vanaf Domaine des Iles!

Domaine des Iles oftewel het “Domein van de eilanden” doet haar naam recht aan. Dat mogen we gerust zo stellen. Met veel trots bieden wij van The Carp Specialist sinds vele jaren exclusief dit wonderschone karperdomein met een toffe 'carpy' uitstraling aan. Domaine des Iles bestaat uit een drietal meren die via vele kanaaltjes met elkaar in verbinding staan en beschikken over diverse eilanden. Het water kent een uitgebreide historie op het gebied van karpervissen. Al sinds begin van de jaren 90 wordt hier actief op karper gevist door karpervissers uit heel Europa. Een echte trekpleister dus voor karpervissers die graag hoge gemiddelde gewichten vangen en op hun stek of in een lodge het liefst willen vertoeven in een waar natuurparadijs. Tom Hughes viste onlangs samen met zijn vismaat Joe een korte sessie vanuit de Loge op het Main Lake van Domaine des Iles.

Tom Hughes schrijft beheerder Bernard Caron van Domaine des Iles na zijn vissessie een leuk berichtje dat we graag met u willen delen; 

“Hi Bernard, 

Ik heb 4 dagen samen met Joe gevist vanuit de Lodge op het Main Lake van Domaine des Iles. Dit karperwater ligt op een schitterende locatie en de Lodge dient perfect als basis om vanuit te vissen. Ik ving 9 vissen in totaal, zelfs zonder te vissen tijdens de nachten of gedurende de vroege ochtenden. De zwaarste karper was een ruim 19 kilo wegende spiegelkarper en een 39 kilo zware meerval. De foto’s heb ik bijgesloten. Tijdens deze korte sessie had ik maar liefst twee dubbel runs. 

De karpervisserij is niet eenvoudig op Domaine des Iles. Als je doorzet kan het echter mooie beloningen opleveren. Het loont bijvoorbeeld om dichtbij de takken te vissen maar dit vergroot ook de kans om vissen te verspelen. De vissen kennen duidelijk het klappen van de zweep!


De Lodge van Domaine des Iles Main Lake was schoon en comfortabel. Een waar voordeel is het zitgedeelte dat hoort bij de Lodge en direct aan het karpervakantiewater is gelegen met een BBQ, vuurplaats en loungebedden om heerlijk van de zon te genieten. Er is meer dan genoeg visruimte. Dit staat gelijk aan wel vier stekken om de hotspot in te vinden dus je voelt je geen enkel moment in concurrentie met andere karpervissers.”


Bedankt,

Tom”


De visruimte vanuit de Lodge op Domaine des Iles staat gelijk aan wel vier stekken, dus je voelt je geen enkel moment in concurrentie met andere karpervissers!
Tom Hughes
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Domaine des Iles - Main Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7604 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.554 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
KWO
MTC Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Dragon Baits
Korda
Dynamite Baits
Cipro Baits
NTEC
Nash Tackle