Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Geslaagde karpersessie op Tine's Lake!

Vanuit The Carp Specialist zijn we altijd bijzonder trots en blij wanneer we leuke vangstverslagen mogen ontvangen van onze gasten. Zo ook van Ronny, die vorige week samen met zijn vismaat Erik een uitstekende sessie neerzette op het Belgische betaalwater Tine's Lake op De Karperhoeve. Onderstaand vindt u zijn ervaringen.
We zijn weer aangekomen bij Tine's Lake voor onze tweede wintersessie. De eerste was teleurstellend qua vangsten, dus moesten we van deze trip het beste maken. De weersverwachting was perfect. Mooie weersomslag, dus hadden we steeds meer hoop op een geslaagde sessie. Na een paar aankopen gedaan te hebben op Carp Zwolle zijn we er weer helemaal klaar voor. Rustig kamp op gebouwd en daarna de bekende en enkele nieuwe stekken uitgevaren, alleen voerstekkies. Dat eenmaal gedaan te hebben zijn we een lekker boodschapje gaan halen. Bij terugkomst was het bijna avondeten. We hebben alle lijnen uitgevaren en gaan kijken wat we de eerste nacht zouden meemaken. Na de lekkere hamburger die ter plekke gemaakt is (zeker doen als je er bent) zijn we gaan uitbuiken en duurde niet zo lang voor de eerste vis op de maat lag. Mooie schub rond de negen kilo. Deze kwam van een stek die we zelf hadden gevonden. We hebben ook enkele tips gekregen van Timmy waarvan er 1 zeker de moeite was.
De nacht verliep rustig tot de vroege ochtend waar we een mooie run kregen. Mooie spiegel negen kilo met ijs nog op de mat. Lekker wakker worden zo! Terug uitvaren naar de veelbelovende stek en niet veel later was het weer raak. Rond elven was het weer raak: superstek! Na enkele missers op het midden gehad te hebben werd het weer stil op het water... waarschijnlijk de steuren die met grote aantallen in het midden verblijven. Niet de juiste equipments en dat is zuur natuurlijk, je wilt zoveel mogelijk vis binnenhalen. Na nog een visje in de late avond gevangen te hebben hadden we weer een rustige nacht. Tot onze verbazing bleef het op zondag vrij lang rustig, na enkele hengels nog uitgevaren te hebben had de voerboot ook een nieuwe lading elektra nodig. Gelukkig hoeft dit niet zo heel lang te duren: enkele hengels in het water en opladen maar.
Na een uurtje konden we de overige hengels ook weer uitvaren. Nog geen vijf minuten op de superstek ging ie af. De teller stond voor deze vis op vier... na nummer vijf geland te hebben en weer hadden uitgevaren kwam de topvis van het weekend met 14.8 kilo en de teller stond op zes. We hebben er nog twee gevangen die avond op een andere stek en in het midden kregen we actie, maar geen kunnen landen. In de vroege maandag ochtend was het weer zover op een uur tijd pakten we drie vissen. Ongelooflijk en weer rust... tijd om rustig alles op te ruimen en nog even te ontbijten. Onder het genot van het zonnetje hebben we alles netjes en droog kunnen opruimen (heerlijk) met de hengels nog in het water. Beginnen we deze een voor een binnen te halen en laten we de superspot als laatste liggen... geen beetmelder meer puur op het materiaal. Ik zeg tegen mijn maatje als je de slip hoort gaan, dan hebben we er nog eentje... en ja hoor, de woorden nog niet uitgesproken en daar kwam vis nummer twaalf aan!
Geslaagde wintersessie op Tine's Lake: goeie tips, lekker eten, gezelligheid en mooi zonnig weer. Goed te doen....misschien volgend jaar het grote meer op.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Tine's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6378 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!
10
Rating starRating starRating starRating starRating star
Alijn Danau
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.733 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
KWO
NTEC
MTC Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Nash Tackle
Korda
Dynamite Baits
Cipro Baits