Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Geslaagde visvakantie op Domaine de Bouxier voor Bart Hoes!

Na een reis van +/- 800km zijn we veel te vroeg aangekomen op Domaine de Bouxier omdat mijn broer ineens wou doorrijden omdat zijn kroost aan het slapen was en hij niet het risico wou lopen dat deze wakker werden. Zijn kroost zou nl nogal moeilijk bezig te houden zijn in de auto. De poetsvrouw was al bezig met de gite te poetsen en overhandigde ons de sleutel al om 11u ipv 14u. Nadat alles uitgeladen was voor in de gite kon ik beginnen om mij te installeren. Zoals ook op de website van The Carp Specialist vermeld staat kon ik aan het water onmiddellijk de scholen met honderden poison chat onmiddellijk bewonderen, het lijken wel sardientjes.
Nadat ik de boot had opgeblazen ben ik dan het water gaan verkennen en heb al wat boillies te water gelaten, jawel boillies. Ik was ervan uitgegaan dat het grootste gedeelte van de vissers aldaar wel zouden vissen met partikels en tijgernoten en ik op die manier misschien wel het verschil kon maken. Ik had wel mijn voorzorgen genomen en ze wat harder laten rollen en heb ze zeker 4 weken aan de lucht laten drogen.Op zondagnacht meldde zich de eerste vis door mijn piepdoosje te laten werken. Vol spanning sprong ik in de boot en begon aan de dril, en wat een dril. Eens ik boven de vis was, gaf hij echt wel het beste van zichzelf en ik begon al gaan te dromen van een bak. Na een nachtelijke dril van ongeveer een half uur kon ik hem in het maanlicht over de koord van mijn schepnet loodsen en was de eerste een feit. Als ik met mijn hoofdlampje in het net kijk zie ik tot mijn verbazing geen bak liggen maar na later blijkt een spiegel van 12.9kg. Na de nodige plichtplegingen geef ik hem dan ook weer de vrijheid.De rest van de nacht blijft het stil en kan ik genieten van een heerlijke nacht in het hutje dat voorzien is op elke stek.
Terwijl ik met de rest van de familie s’middags zit te eten in de gite gilt mijn piepdoosje een 2de keer en trek ik een sprintje van 80m naar mijn hengel. Hup de boot in en hop naar de vis. En daar beginnen we weer aan een geweldige dril. De herinneringen van afgelopen nacht komen terug boven en ook deze vis is mega sterk, dit is iets wat de rest van de week zich zal doorzetten al de vissen daar zijn uiterst strijdlustig. Nadat de vis de binnenkant van mijn net gezien heeft en in een weegzak aan de tripod gehangen heeft kan ik een 17.9kg bijschrijven in mijn logboekje. Door telkens te blijven bijvoeren met boillies was ik nu instaat om de aanbeten zich te laten opvolgen. Wat volgende was een fantastische week met 46 aan aanbeten en 43 gelande vissen.
Kortom een fantastische week op Domaine de Bouxier en voor herhaling vatbaar.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Domaine de Bouxier

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik vis nu 24 jaar op betaalwateren in Frankrijk en boek de laatste 12 jaar veelal bij The Carp Specialist. Prima geregeld en Bas geeft je een goed en eerlijk advies. Mijn vrouw en ik vinden toch wel dat ze de betere wateren aanbieden!
8
Rating starRating starRating starRating star
Ada & Dick van Gemert
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
KWO
MTC Baits
Nash Tackle
Grain Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
Korda
NTEC
Koicenter Tiel
Cipro Baits