Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Grote werkzaamheden op Domaine des Iles!

Samen met mijn vismaat, en aquatisch ecoloog, Jasper Arntz bracht ik enkele weken geleden een bezoekje aan onze bestemming Domaine des Iles. Naast een gezellig (en ijskoud) visweekend stond het bezoek in het teken van het doorvoeren van enkele verbeteringen op het domein. In de afgelopen weken is er door de eigenaar Dhr. Caron en zijn team hard gewerkt op het domein op het de vissen en de vissers weer goed naar de zin te maken.
In het onderstaande fotoverslagje presenteren wij u met trots enkele van de verbeteringen:
Vanuit The Carp Specialist zijn we erg blij met de werkzaamheden op het domein. Het verwijderen van een groot gedeelte van de omgevallen bomen en takken uit het water en langs de kanten zorgt voor een veiligere visserij waardoor de kans op verspelen flink is verkleind. Daarnaast zijn de kanten flink dieper geworden, waardoor er hardere plekken zijn ontstaan en de modderlaag is geminimaliseerd. De diepteverschillen zorgen meteen voor nieuwe hotspots, erg interessant dus!
In 2013 besteden we bovendien meer aandacht aan het afvangen van de brasem en (kleine) meerval. Dit zal in het najaar waarschijnlijk een afnetting inhouden waarbij we zoveel mogelijk van beiden afvangen, in de tussentijd vragen we de vissers ons te helpen door brasem en kleine meerval niet terug te zetten op het Main Lake en Back Lake. Op het domein hebben we diverse afgesloten slootjes waar we deze vissen in kunnen 'bewaren'. Het doel mag duidelijk zijn... we willen de karpers op Domaine des Iles weer de ruimte geven om door te groeien naar recordgrootte!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!