Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Herfst kilo knallers op Grands Près!

Grands Près; een uitdagend mooi karpermeer dat we u graag en met veel plezier onder de aandacht brengen. Het meer is bijzonder fraai gelegen in de bruisende Champagne regio op uitstekende reisafstand van zowel Nederland als België. De recordkarper weegt rond de 30 kilo en het water is sinds jaar en dag de habitat van vele dikke 25kg+ en 20kg+ vissen. Naast dit spectaculaire karperbestand zijn alle stekken mooi ruim aangelegd, mag de auto er handig de hele week blijven staan en beschikt het water over vele toffe carpy features zoals (schier)eilanden, divers bodemverloop, overhangende takken, rietkragen, kommetjes en vele interessante geultjes en uitlopers.

Eigenaar Richard Thioliere stuurde ons vorige week de herfstige vangstverslagen. Grands Près was de week van 5 oktober een week exclusief geboekt door een groep karpervissers en de week van 12 oktober door vissers op afzonderlijke stekken. De week van 5 oktober zaten in totaal 7 vissers op Grands Près, te weten 3 vissers op stek 1, 2 vissers op stek 6 en 2 vissers op stek 11. Alle vissers mochten tijdens de visvakantie mooie vangsten bijschrijven ondanks het slechte weer met veel regen en wind aan het begin van de week. In totaal vingen de vissers op stek 6 13 karpers en een meerval over de 1.50m. De gewichten waren respectievelijk een indrukwekkende 21.5kg, 19.5kg, 18.5kg, 17kg en 16kg! De rest van de vissen woog tussen de 9 en 13 kilo. De vissers op stek 11 vingen in totaal 15 karpers, 1 meerval en 2 graskarpers tijdens de visweek. Ze vingen een spiegelkarper van maar liefst 25 kilo, een schubkarper van 22.4kg en enkele mooie vissen van 19, 16 en 15 kilo. De rest van de vissen woog tussen de 9 en 13 kilo. De karpervissers op stek 1 van Grands Près vingen ongeveer dezelfde aantallen en hun topvis kwam ook over de 20 kilo.


In de week van 12 oktober ving iedereen karpers over de 20 kilo op Grands Près, in totaal 5 karpers over de 20 kilo. Iedereen was blij met de vangsten en de vissen. Ze lieten Richard weten dat de karpers allen zeer gezond oogden en een krachtige strijd gaven. In totaal vingen de karpervissers op stek 10 in totaal 11 karpers, een karper van 20.4kg, 19kg, 2 van 18kg, 3 karpers van 15 kg. De rest van de karpers woog tussen de 9 en 13 kilo. De Franse karpervissers kwamen woensdagmorgen aan op stek 6 en vingen in totaal 9 karpers waaronder mooie spiegelkarpers van 25kg, 21kg, 17kg, 15kg, 2 graskarpers en een meerval van 1 meter. De vissers op stek 11 visten van zaterdag tot donderdagmorgen en ving 7 karpers, de grootste was 22.5kg en vervolgens 16.5kg, 15kg, 13.5kg, 11.5kg en 2 karpers van 10kg. De visser op stek 11 ving tenslotte 11 karpers waaronder een karper van 20 kilo, 18 kilo, 17 kilo, 3 karpers van 14kg en de rest tussen de 10 en 12 kilo.


Fantastische resultaten dus voor de herfst! De maanden september en oktober blijken ook hier eens te meer maanden te zijn met goede kansen op fraaie gewichtige vangsten. De vangsten op Grands Près liegen er niet om en zowel in aantallen als gewichten is het een perfect karperwater zowel voor de authentieke big-fish hunters en de ervaren karpervissers die houden van een uitdagend water met een gevarieerd bestand aan karper, graskarper en meerval. Boeken is nu hier mogelijk!


Grands Près; een uitdagend mooi karperwater dat we u graag en met veel plezier onder de aandacht brengen!
Bianca Venema
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Grands Prés

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8208 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 63.091 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
PK Baitboats
Dynamite Baits
Nash Tackle
Cipro Baits
MTC Baits
Dragon Baits
RidgeMonkey
KWO
NTEC
Solar Tackle
Carplounge Tackle
Grain Baits
Korda