Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het laatste karpernieuws van Lac de Villedon - week 22 t/m 29 maart 2014

't Is zaterdagmiddag en de nieuwe vangstenupdate vanaf Lac de Villedon komt binnen... en wat voor één! Een echte recordweek, waarbij alweer vaststaat dat ook het 2014-visseizoen op het water weer voor veel verrassingen gaat zorgen. John schrijft ons het volgende:
"Afgelopen week was 1 van de beste weken qua vangsten in de geschiedenis van Villedon. Er werden 49 vissen boven de 20 kilo gevangen en maarliefst 15 vissen daarvan lagen boven de grens van 25 kilo. Alle koppels wisten ook minimaal 1 vis boven de 20 kilo te vangen. De zwaarste vissen wogen 2 x 27, 27,5, 29 en 31.5 kilo. Het meest uitzonderlijke resultaat was toch wel op stek 17. Deze Engelse karpervissers wisten 14 vissen boven de 20 kilo te vangen en daarvan lagen er 5 boven de 25 kilo grens (waaronder een schub). Hun zwaarste vis woog dan ook 31.5 kilo!"
Wilt u dit seizoen ook nog naar Villedon... of wellicht al één van de hotspots voor 2015 reserveren? Het team van The Carp Specialist is u graag van dienst en behandelt uw boekingsaanvraag met de grootste zorg.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Villedon

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
Cipro Baits
MTC Baits
NTEC
Nash Tackle
Dynamite Baits
Korda
Grain Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
KWO