Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het laatste karpernieuws van Mystery Lake - 16 t/m 26 september 2016

September was een prachtige maand op Mystery Lake, waarbij we de volgende vangstverslagen mochten ontvangen van onze gasten, en van Hans & Silvana zelf:
Hoi,

Zoals afgesproken ontvangen jullie bij deze de foto's van het weekendje vissen. Wij vonden dat jullie de zaakjes goed voor elkaar hebben. De voorzieningen waren netjes en goed. Zoals ook het eten. Ook vonden wij het leuk om te zien met hoeveel passie en inzet jullie de vissers het naar hun zin proberen te maken. Kevin en ik vonden het fijn dat we dit weekend bij jullie hebben doorgebracht, en we zullen zeker nog een keer terug komen op Mystery Lake. Misschien als de agenda het toe laat in november! Hoop dat jullie iets met de foto's kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Kevin en Will van Aarle
weekverslag 19-9 t/m 26-9
Fantastische week gehad hier op Mystery Lake met alweer leuke, lieve en gezellige gasten. De midweek werd ingezet door Pascal Uhrig en zijn vismaat op stek 1 en op stek 2 zat Dennis van Putten met zijn zoon. In totaal zijn er deze midweek 11 karpers gevangen, maar ook veel verspeeld helaas dus de aantallen hadden hoger kunnen zijn. Genoten hebben de mannen in ieder geval en dat was mede te danken aan het fantastisch mooie september weer. Het weekend werd bezet door Wesley van Weert en Sven op stek 1. Zij hadden slechts twee karpers, maar wat een beauties. Sven verbrak zijn PR met maar liefst 11 pond en wist na een heel zware strijd zijn schoonheid van 39,5 pond te landen... gefeliciteerd mannen! Ze hadden het hele weekend best veel beetmeldingen gehad en op de vertrekdag besloot Wesley 's ochtends om 7 uur toch nog om zijn rig aan te passen en een stuk korter te gaan vissen. Dit resulteerde in 2 vissen. Misschien een tip voor de gasten die nog komen?! Op stek 2 zaten Manuel Muller en vismaat Sebastaan Tusk. Zij hadden 5 karpers, maar helaas geen zware dames. Alle heren die zijn geweest hebben genoten en zijn allemaal van plan terug te komen om opnieuw de uitdaging aan te gaan.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
MTC Baits
KWO
PK Baitboats
Dragon Baits
Cipro Baits
Nash Tackle
Korda
Grain Baits
NTEC
Dynamite Baits