Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het laatste karpernieuws van Mystery Lake - weekend 4 t/m 6 december 2015

Op vrijdag 4 december laat in de middag kwamen we aan op Mystery Lake, het was al donker en waaide hard. Er viel niet veel te observeren, maar omdat we al bekend waren met dit prachtige rustig gelegen water besloten we eerst de vaste stekken te bevissen. Op advies van de altijd behulpzame eigenaars hadden we gekozen voor een groundbait dat vooral bestond uit tonijn en hennep op oliebasis dat werkt 's winters toch het mooist door de wolk die zich dan langzaam door het water versreidt. Eerst de tent maar opgezet en toen iets gegeten van de kaart bij Mystery Lake. Uiteindelijk in het donker de lijnen uitgevaren waaraan elke hair onze favoriete 10mm boilie bevestigd was. Door de harde wind, zeg maar storm, ging het uitvaren nogal moeilijk en we waren dan ook niet echt tevreden met hoe we lagen. Toch 's nachts twee runs gehad waarbij we ieder een grote brasem vingen. Dit zei ons genoeg... de stek was fout, maar ons aas dus wel goed.
Het hele weekend bleef het stormen, maar niet getreurd... in de kantine was het als vanouds gezellig. Zaterdag avond opnieuw uitgevaren en nu was het gevoel wel goed. Maik had om 11 uur de eerste fluiter, en ja hoor een prachtige spiegel op de mat. Om 2 uur weer een fluiter voor Maik, maar nu een prachtig mooie oude schub. Wat een kick! Vis weer netjes teruggezet en opnieuw de lijnen te water.
Binnen het uur begonnen de piepers van Coen te gillen, wat een machtige dril, de vis gaf een geweldige strijd, toen hij over de netrand gleed bleek het een spiegel te zijn. Werkelijk een beauty! Helaas moesten we 's ochtends al inpakken, want maandag weer werken... maar wat hebben we genoten van deze twee nachten waaruit bleek dat goed nadenken en plannen en het juiste groundbait aanbieden juist in dit ruige jaargetijde tot geweldige resultaten kunnen leiden op Mystery Lake!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik vis nu 24 jaar op betaalwateren in Frankrijk en boek de laatste 12 jaar veelal bij The Carp Specialist. Prima geregeld en Bas geeft je een goed en eerlijk advies. Mijn vrouw en ik vinden toch wel dat ze de betere wateren aanbieden!
8
Rating starRating starRating starRating star
Ada & Dick van Gemert
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
Dynamite Baits
KWO
Nash Tackle
MTC Baits
Koicenter Tiel
Cipro Baits
Korda
Dragon Baits
PK Baitboats
NTEC