Het Marokkaanse karperavontuur op film: bekijk Ait Messaoud!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 13-02-2019

Om eerlijk te zijn... ik was zelf best een beetje teleurgesteld dat ik in januari niet mee kon met collega Mark, vriend Mitchell en onze Belgische maat én watereigenaar van De Karperhoeve Timmy om een weekje mee te gaan naar Aït Messaoud in Marokko. In het voorjaar van 2018 bracht ik een bliksembezoek aan het water om het op beeld te zetten, maar vanwege flinke slechte weersomstandigheden wilde de vis toen niet echt meewerken. Voor deze sessie waren de vooruitzichten prima en de jongens hebben dan ook een bijzonder avontuur beleefd in Marokko. Qua vangsten was 't hard werken en de vis was niet allemaal even groot, maar met de schoonheid van het water én de potentie voor de toekomst zit het HELEMAAL goed op Aït Messaoud. Genoeg geklets: veel kijkplezier met de video van de heren!

Kijk op onze website voor meer informatie over het prachtige Aït Messaoud... en bij verdere vragen weet u ons altijd te vinden!

P.S. Wanneer u toch op ons YouTube-kanaal bent: een duimpje omhoog voor de video wordt zeer gewaardeerd en abonneer u om niets te missen!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners