Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het verslag van Mark en Laura met hun prachtvissen op High Mill Lake!

Wij ontvingen dit leuke verslag van Mark & Laura waar zij, in een week tijd, 2 PR'S zagen sneuvelen!
,,Het was qua weer dramatisch, veel regen weinig zon. Iedereen raden ons aan om tijgernoten te vissen, omdat er dwergmeervallen zaten. De eerste nacht hebben wij geblankt op tijgernoten. De tweede nacht dachten wij ook maar toen we opstonden zagen wij de hengel top helemaal naar links gebogen staan. We hadden beet op de boilies! Er was een aanbeet geweest hierop sloeg ik aan, haalde ik die lijn binnen en toen merkte ik dat ik vast zat. Ik heb mijn waadpak aangedaan en ben naar de karper toe gelopen bij de lelievelden. Hij zat helemaal vast. De eigenaar is met de boot gekomen en hebben hem via de boot kunnen landen! Nooit gedacht dat hij er nog aan zou zitten. HET WAS EEN WAANZINNIGE 23 KG SPIEGELKARPER.
Woensdag ochtend om 7.30 uur werden wij gewekt door de Delkim in de stromende regen. Na een flink gevecht had mijn schat hem geschept. Ik kreeg hem amper het water uit getild! Haha.
Niet gek na het wegen. Het was maarliefst een FANTASTISCHE 24.2 kg SCHUBKARPER, haar naam was Franki. Zij was echt een mooie grote dame! Ze behoorde tot één van grootste van het hele meer en wij hadden haar gevangen! Ik had echt moeite ze vast te houden omdat ze zo sterk was.
Onze laatste karper hadden wij Donderdag gevangen om 3 uur ‘s morgens en als jullie misschien al konden raden, het was aan het regenen! Hebben alle karpers tijdens flinke regenbuien gevangen!
Helaas hebben wij daarna geen karper kunnen vangen i.v.m met de koude heldere nachten maar hebben ons best gedaan. Hebben nieuwe lijnen gemaakt en Laura was mijn karper assistent. Zij heeft die PVA zakjes gemaakt en zover die hengels voorbereid. Ik vaarde de lijnen uit. We waren echt een team samen! In het begin hebben wij met tijgernoten gevist maar dit was niet een goeie. Daarna zijn we overgestapt naar boilies met pop-ups en pva zakjes met lekkere Goo erop. Wat voor ons, m&m's met ijs en dik chocoladesaus was, is dat Goo voor de karpers. Just sweet candy paradise.
Sorry voor het lange verhaal maar wij wouden geen details eruit laten! Het feit is Frankrijk is mooi om op karpers te vissen maar wij zijn ook weer heel blij om thuis te zijn na alle storm.'' :-)

Namens The Carp Specialist, hardstikke bedankt voor het leuke verslag!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
Dragon Baits
KWO
Grain Baits
MTC Baits
Korda
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
NTEC
Dynamite Baits