Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Ideale gezinsvisvakantie op Bel Eaux - Belforet voor Jo, An en de kleine!

Als u voor uw gezin of samen met uw vismaat op zoek bent naar een ideale karpersvisvakantie met de beste faciliteiten, het meeste comfort, veel visactie en u bovendien een reële kans wilt maken om een uitzonderlijke zware karper te vangen, dan bevelen wij u namens The Carp Specialist van harte Bel Eaux - Belforet aan. De afstand naar dit fraaie karperviscomplex, gelegen in het schitterende Noord-Franse landschap, is goed te overbruggen en daarmee perfect geschikt voor het hele gezin, beschikt bovendien over een drietal luxe ingerichte gites, meerdere bivy stekken en is qua omgeving, ruimte en natuur een oase van rust. Bovendien wordt elke dag het heerlijke verse Franse stokbrood op uw stek bezorgd en staat de uiterst vriendelijke eigenaar Sébastien ter plaatse dagelijks met raad en daad voor u klaar. Jo en An de Ron visten deze zomervakantie met hun zoon Noah op Bel Eaux - Belforet en deelden hun plezante ervaringen graag met ons..

Op stek 1 visten Jo en An met hun zoontje Noah een karpervissessie een week vanuit de gite. Jo vertelt ons blij dat ze allen “genoten hebben van een gezellige vis/gezinsvakantie op Bel Eaux - Belforet” Het is de eerste echte lange vissessie van Jo in Frankrijk en enkele weken voor zijn vertrek stuurt hij enthousiast een berichtje dat hij enorm uitkijkt naar deze sessie.

Het werd een geweldige eerste lange Frankrijk sessie vol met visactie. Ze hadden in totaal 18 runs en wisten 15 karpers te vangen. Jo ving 12 en An 3 karpers. “Het vasthouden van de vis voor de camera is nog even nieuw voor An maar dat komt de volgende keer vast wel.” Jo kijkt voldaan terug op een fantastische visweek; “Alle karpers hebben we gevangen op een snowman presentatie van de Red-Amo en Monster Tigernut wafters van Dynamite Baits. De vissen ging zichtbaar volledig los op dit aas.” 

Als tip wil Jo aan de karpervissers van Bel Eaux -Belforet graag meegeven om het haakaas te beschermen tegen eventuele kreeftjes. Als pluspunten noemt hij dat Sébastien een super kerel is. “Bij problemen even bellen en het is zo opgelost." De locatie is super rustig gelegen volgens Jo en de faciliteiten waren in orde.” Deze karpervisvakantie is ze zo goed bevallen dat ze weer een midweek hebben geboekt op Bel Eaux - Belforet.

Dat horen we natuurlijk erg graag bij The Carp Specialist. Bedankt voor dit mooie berichtje Jo, An en Noah. We zijn benieuwd naar de foto’s van An en misschien wel die van Noah voor de volgende vissessie! 

Wilt u ook uw verhaal en vangsten terugzien op deze website in onze rubriek KarperKlets? Stuur ons dan een berichtje met kort verslagje van uw visvakantie met enkele vangst- of sfeerfoto’s en wie weet zien we u hier terug!


We hebben genoten van een ideale vis/gezinsvakantie op Bel Eaux - Belforet en hebben dit weer geboekt!
Jo en An de Ron
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Bel Eaux - Belforet

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7604 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.554 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Cipro Baits
Korda
NTEC
KWO
Koicenter Tiel
Dragon Baits
Dynamite Baits
PK Baitboats