Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Instant vangen op Carpfarm Lake!

Fantastisch uitdagend mooi gelegen karperwater met een waanzinnig visbestand en dat vlakbij in Nederland! Het kan allemaal en het is er allemaal; alle soorten en maten karpers in mooie vormen, kleuren en (zwaar)gewichten. CarpFarm Lake, een authentiek karperwater, met zes ruime stekken, prachtig midden in fraaie natuur gelegen in de buurt van het Drentse Assen. Maar liefst 10 hectare karper plezier, specifiek ingericht voor het karpervissen door maximaal 9 vissers. Het karperbestand is fantastisch. Bij aankomst in 'The Mancave" prijken recente vangstfoto’s trots aan de muur. En terecht! Naast een flink aantal zwaargewichten is CarpFarm Lake echt een water waar ook de specimen-hunters volledig aan hun trekken kunnen komen. Er zwemmen meerdere two-tones, rijenkarpers, zware koi (20kg+!) en volschub spiegelkarpers rond. Om het water zelf te ervaren zodat we onze gasten goed van advies kunnen dienen visten we met het team van The Carp Specialist twee nachten vanaf stek 1 oftewel “Ramshoek”. Leuk weetje; alle stekken op CarpFarm Laken danken hun naam aan de bochten in de circuit van Assen.

Bij aankomst valt direct de mooie ligging van het viswater op. Faciliteiten zoals supermarkt en hengelsportzaak etc. zijn dichtbij maar om CarpFarm Lake zelf is het een heerlijke sfeer van rust, mooie natuur en bijzonder verzorgde goed onderhouden omgeving. Samen met eigenaar Bert Teuben loop ik voorafgaande aan de sessie een rondje om het water. Alle stekken van CarpFarm Lake zijn ruim, keurig aangelegd, verhard en bieden voldoende ruimte voor elke karper set-up. Een kwalitatief goede cradle, schepnet, driepoot staat op elke stek al klaar. Het is zelfs mogelijk om te vissen vanuit reeds geplaatste bivvies met alle materialen die je nodig hebt voor een visweek.

Bert kent het water van binnen en van buiten en geeft zodoende van harte alle informatie en tips die je nodig hebt om zoveel mogelijk kans op vangsten te maken. Via een 3D bodem maquette van CarpFarm Lake heeft hij elke stek nauwkeurig in kaart gebracht en hij deelt met plezier de hotspots per stek met de karpervissers. Jacques Kruller vervangt Bert bij afwezigheid en kent het water ook op zijn duimpje. Hij komt tijdens onze sessie dan ook gezellig even langs voor een praatje.

Ik ken Jaques goed en hij is een bijzonder goede gastheer net als Bert en zijn vrouw Gea. Ze doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Tijdens onze twee nachten op stek 1 oftewel “Ramshoek” wisten we de eerste nacht direct een mooie grijs gekleurde spiegelkarper te strikken op een gele Hit ’N Run 12mm pop-up van Dynamite Baits. Het gevecht dat deze dame gaf was niet mis! Gezien de diepte van het water duikt de vis graag weg en is de dril hierdoor een feest op zich. Bert wist zelf nog enkele fraaie karpers te vangen evenals als Bas en Mark. We hebben allen genoten van ons verblijf aan CarpFarm Lake en kunnen dit water van harte aanbevelen aan karpervissers die hun vistactiek aan weten te passen aan de typische eigenschappen van dit prachtige karperwater. We geven als tip voor de karpervissers graag mee om te luisteren naar de tactische adviezen van Bert en Jacques.
 Last, but not least, kijk zeker eens naar de mooie video's op ons YouTube-kanaal die we hebben geschoten op Carpfarm Lake!

We hebben genoten van ons verblijf aan CarpFarm Lake en kunnen dit karperwater van harte aanbevelen aan karpervissers die hun vistactiek aan weten te passen aan de unieke eigenschappen van CarpFarm Lake.
Lizette & Bianca
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Carpfarm Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8010 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.779 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
KWO
Dragon Baits
Koicenter Tiel
NTEC
Grain Baits
PK Baitboats
MTC Baits
Cipro Baits
Nash Tackle
Korda