Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Jaaroverzicht 2013 Windmill Lake: karpervissen in Frankrijk!

Na jaren in de Scheveningse horeca actief te zijn geweest realiseerden Anton & Diane hun droom door het Franse Windmill Lake aan te schaffen. Een overwoekert domein met vervallen accommodatie... maar door keihard werk, een duidelijke visie en ambitie wisten zijn het water en de omgeving om te toveren tot een waar paradijs voor de karpervisser en zijn gezelschap. Met 2013 als zevende 'officiële' seizoen dat bijna achter de rug is kijkt Diane terug op een turbulent jaar, ze schrijft ons het volgende:
"Het 2013-seizoen op Windmill Lake is top verlopen. Natuurlijk hebben we weken gehad dat de vangsten beter konden, maar wat wil je met een nat en koud voorjaar gevolgd door een hele hete zomer. Al met al mogen we niet klagen over de vangsten en natuurlijk de gasten die we dit seizoen welkom hebben mogen heten op ons domein. Zelf vond ik het erg leuk dat er in 2013 opvallend meer dames hun man/vriend hebben vergezeld naar Windmill Lake. In onze nieuwe bistro genoten zij hier met veel plezier van maaltijden en een drankje, maar natuurlijk ook van het gezelschap en wat spelletjes. Doordat er wat meer dames zijn meegegaan veranderde de visvakantie voor veel heren ietwat... overdag werd er vaker op uit getrokken, en werden bezienswaardigheden in de omgeving bezocht. Je bent tenslotte op vakantie, en de Allier (het departement waar we wonen) is een bezoek zeker waard.
Anton & ikzelf zijn zeer gepassioneerd wat betreft onze maaltijden, en koken is meer dan een hobby voor ons... we zijn dan ook bijzonder blij met de leuke reacties (en lege borden) die onze gasten achterlieten na een diner in de bistro. Bekende gerechten zoals een halve boerenkip uit de oven en kapsalon werden afgewisseld met meer culinaire hoogstandjes zoals de eendeborstfilet, een gerecht wat de Franse keuken zo mooi typeert. Door niet alleen in onze keuken, maar ook bijv. in onze faciliteiten gebruik te maken van biologische en organische producten houden we rekening met de natuur die ons zo lief is. Voor 2014 zullen we, aan de hand van suggesties van onze gasten, verdere verbeteringen doorvoeren op ons domein, hierover houden we u via de website van The Carp Specialist op de hoogte. We kijken ernaar uit om u in 2014 weer aan de waterkant te mogen begroeten!"
Komende winter staat er dus een hoop te gebeuren op Windmill Lake, vanuit The Carp Specialist houden we u hier graag van op de hoogte. Daarnaast zullen we in 2014 een wekelijkse vangstenupdate plaatsen op onze website, zodat u op de hoogte blijft van de meest actuele vangsten en ervaringen ter plaatse!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7287 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
Korda
NTEC
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Grain Baits
Dynamite Baits
KWO
Nash Tackle
Dragon Baits