Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karperkriebels!

Het is inmiddels alweer een maand geleden dat mijn eerste stukje over de karpervisserij, en met name de beleving hiervan, werd gepubliceerd op de site van The Carp Specialist. Een maand waarin veel onzekerheid is geweest met betrekking tot het weer, een aantal leuke activiteiten op de agenda stond, maar vooral een maand vol verlangen. Verlangen naar de lente, naar de waterkant, naar die eerste mega-sessie in Frankrijk die eraan zit te komen. Kortom; de kriebels zijn weer terug!
Na een uitermate drukke periode voor mij op werkgebied, heb ik nu langzamerhand steeds wat meer tijd om mijn aanstaande eerste trip naar Frankrijk verder voor te bereiden. De grootste aankopen zijn gedaan, de bollen zijn gekozen en besteld, en uiteraard staat alles in opperste staat van paraatheid klaar om het net te schuiven onder de eerste bak van het jaar.
Desondanks blijft het leuk om de laatste innovaties op gebied van onze geliefde visserij in de gaten te houden en te bewonderen. En waar kan dit nu beter dan op, voor velen, dé start van het nieuwe seizoen: Carp Zwolle. Goed gemutst en enthousiast zijn dus ook wij op een frisse zondagochtend op weg gegaan om een klein uur later aan te schuiven in de rij voor de IJsselhallen.
Na een prettige dag op de beurs, waarbij ik met een hoop nieuwe mensen en producten kennis heb kunnen maken, was het toch jammer dat ik niet in de gelegenheid was om even bij The Carp Specialist langs te gaan. Een aantal keren ben ik hier voorbij gelopen om even een praatje te maken met Bas, maar deze was steeds zo druk bezig met een ieder die interesse had, of met de leuke dame van SBS6, dat ik dit maar even heb laten schieten. Geeft niks, die gelegenheid doet zich vast nog een keer aan.
Na al dat praten, lezen en schrijven over het vissen, en nu ook het weer zich zo af en toe van een betere kant laat zien, kan ik er niks aan doen: De kriebels zijn weer terug! De dagen worden langer, de temperatuur stijgt langzaam maar zeker en het ruikt zo af en toe zelfs al een beetje naar de lente. Tijd om maar weer eens rozig van geluk in slaap te vallen na een prachtige zonsondergang aan de waterkant, op te staan tegelijk met de natuur om me heen, genietend van al het moois dat ons land me te bieden heeft. En natuurlijk in spanning afwachten en fantaseren over hoe het straks zal zijn in Frankrijk! Voor degenen onder jullie die, net als ik, staan te popelen om weer een lijntje uit te gooien: Ik wens jullie veel succes, maar vooral veel plezier. Geniet ervan!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Livardière

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
NTEC
KWO
Cipro Baits
MTC Baits
Dragon Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
PK Baitboats
Dynamite Baits