Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karperuitzetting op De Karperhoeve!

Timmy, Tine & Maarten hebben, in samenwerking met vrienden & familie, in de afgelopen twee weken het quarantaine-meer op het domein De Karperhoeve afgevist. Doel was om de ruim 100 karpers die op het meer rondzwemmen te inventariseren en de grotere exemplaren uit te zetten op Tine's Lake en Timmy's Lake.
In werkelijk erbarmelijke weersomstandigheden (na een flinke nachtvorst) werd vorige week dinsdag het water voor de eerste keer afgenet. Toen werden er helaas (ivm wat aanwezige obstakels) slechts een handvol karpers gevangen en overgezet naar Timmy's Lake & Tine's Lake. Afgelopen dinsdag hadden de mannen meer geluk... beter weer (en wellicht ervaring). Nu wisten de mannen bijna 70 karpers af te netten. De kleinere exemplaren zijn, na controle op evt. beschadigingen en visziektes, weer terug gezet in het quarantainemeer. In totaal hebben Timmy & Maarten 18 karpers tussen de 7 en 12,2kg uitgezet op Timmy's Lake, en op Tine's Lake zijn maarliefst 19 karpers tussen de 5 en 7kg uitgezet.
Afhankelijk van het weer zullen we eind januari opnieuw een poging ondernemen om het quarantainemeer af te netten. Er zwemmen nog zo'n 5 karpers in de 15kg gewichtsklasse die we graag op Timmy's Lake willen uitzetten voor de officiële seizoensopening. Zo wordt de visserij op zowel Timmy's Lake als Tine's Lake voor het 2014 wat eenvoudiger.
De uitzettingen maken deel uit van een hele waslijst aan werkzaamheden die er deze winter worden uitgevoerd op het domein... zowel op en rond het water, alsook in de faciliteiten. We zijn er dan ook van overtuigd dat De Karperhoeve zijn tweede jaar goed voorbereid ingaat!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
Nash Tackle
NTEC
KWO
Cipro Baits
Dragon Baits
Korda
MTC Baits
Dynamite Baits
PK Baitboats
Grain Baits