Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karpervissen op Domaine de Bouxier met The Carp Specialist: bekijk de film!

Domaine de Bouxier is al jarenlang één van de favoriete bestemmingen van onze gasten. En niet zonder reden! Wat een prachtig water is het toch :-) Tijd dus, om 'm zelf weer eens een weekje te bevissen met mijn vaste vismaten Maikel, Joep, Mark, Jeroen, Maarten en mijn broertje Joost!

In de laatste week van juni togen we met 7 visvrienden richting Domaine de Bouxier. De vooruitzichten waren heerlijk: voor een subtropische vakantie aan de rand van 't zwembad welteverstaan... 2 dagen van 40+ graden en de rest van de week 35+ graden. Zonnebrand factor 50 ging mee en de stoeltjes werden ieder uur verzet om zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Zelfs in deze bloedhete omstandigheden bleek de vis bijzonder actief, met regelmatig springende en draaiende vis in alle zones. Wanneer je met een groep visvrienden een betaalwater exclusief afhuurt, dan is het prettig wanneer alle stekken een beetje gelijk op gaan qua aanbeten. En dat geluk hadden we!

De aanbeten kwamen al snel op gang: goede zoete boilies icm de nodige particles deden hun werk. We vingen geen enkele dwergmeerval en wisten in totaal zo'n 60 karpers, enkele meervallen en steuren te vangen. Vanwege de lage waterstanden drilde, schepte en onthaakten we alle vissen in het water, met dit weer was dat geen straf natuurlijk. De week vloog voorbij en aan het eind van de week stond de teller op 6 karpers van 20kg+, zo'n 10 karpers van 15kg+ en nagenoeg alle andere karpers wogen boven de 10kg. Naast de wat meer standaard montages zoals de chod en combi-onderlijn wisten we vooral op dieper water tegen de dijkzijde enkele mooie vangsten te boeken met zwarte zigs. Heel opvallend: ook een dikke meerval werd op nog geen 50cm onder het wateroppervlakte gehaakt op een klein stukje zwart foam en een haakmaatje 10. Dat was een spannende dril! 

Van onze week hebben we een leuke video gemaakt, waarop u zowel onze belevenissen alsook het water, de stekken en de luxe Gite goed kunt zien. Bekijk de video van onze mooie visvakantie op Domaine de Bouxier!

Het zou erg mooi zijn wanneer we in de komende maanden eindelijk weer wat regen krijgen... maar zelfs met de lage waterstanden van nu is er prima vis te vangen en hebben we ons buitengewoon goed vermaakt!
Bas van Klaveren
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Domaine de Bouxier

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6968 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.473 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Nash Tackle
Korda
PK Baitboats
KWO
Dragon Baits
Koicenter Tiel
NTEC
Grain Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
MTC Baits