Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Back in Business: 'The Great Lake' a.k.a. Le Grand Etang!

The Great Lake, hét water waar het voor The Carp Specialist bijna 15 jaar geleden allemaal mee begon. Een te gek water: bijzonder uitdagend, laag bezet, wierrijk, helder en de fraaist beschubte spiegelkarpers van Frankrijk. Met topvissen tot zo'n 30kg en echte karaktervissen zoals The Queen, de dubbele rijen en de grote leder trok het water zowel 'bakkenjagers' als vissers die op jacht gingen naar de typische volbeschubte spiegelkarpers waar het water zo bekend om staat.
Na een sluiting van het water vanaf eind oktober 2017 zijn we er vanuit The Carp Specialist bijzonder trots op dat het water vanaf de zomer van 2018 weer beschikbaar komt voor onze gasten. Met nieuw beheer, slechts 7 stekken op het water, mooie faciliteiten en vooral veel visruimte is het water toe aan een nieuwe naam: Le Grand Etang. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen naar het water op onze website en uw favoriete stek alvast vast te leggen voor 2019, of wellicht zelfs nog voor dit jaar!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraagonze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

5826 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 54.788 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
KWO
Cipro Baits
Korda
NTEC
PK Baitboats
Nash Tackle
Dynamite Baits
Dragon Baits
MTC Baits
Grain Baits